espa pkm

Σάββατο, 11 Απριλίου 2026, 12:29:51 μμ
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 19:15

Καραμπίδης: Που πάνε οι κάδοι της ανακύκλωσης;

Για το πρόγραμμα ανακύκλωσης και κατά πόσο οι γεμάτοι  μπλε κάδοι  οδεύουν σε μονάδα ανακύκλωσης κι όχι στα σκουπίδια  (ΧΥΤΑ) του δήμου, ρώτησε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο Βασίλης Καραμπίδης.

«¨Όχι, δεν πάνε στα σκουπίδια, το πρόγραμμα εφαρμόζεται κανονικά, μόνο τα Σαββατοκύριακα, επειδή δεν είναι δυνατόν να μείνουν στους δρόμους, τα στέλνουμε στον ΧΥΤΑ» ήταν η απάντηση του αρμόδιου αντιδήμαρχου  Αντώνη Μανουσαρίδη.
Κι όταν ρωτήθηκε για το ισοζύγιο εσόδων – δαπανών του εφαρμοζόμενου προγράμματος ανακύκλωσης αποκάλυψε ότι κοστίζει ετησίως στο Δήμο Κιλκίς 200.000 ευρώ!  Κάπως σαν την καθαρή ενέργεια. Καλή κι άγια, αλλά κοστίζει και την πληρώνουμε όλοι οι καταναλωτές.