Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 2:06:06 πμ
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 21:51

Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Ένα ακόμα εγκωμιαστικό σχόλιο απέσπασε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, σε μια αλυσίδα παρόμοιων σχολίων που συνοδεύουν κάθε επίσκεψη σε αυτό.


Ο υποψ. Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης μαζί με στελέχη του συνδυασμού του το επισκέφτηκαν πρόσφατα και ιδού η σχετική ανάρτηση στην σελίδα του κ. Γιαννούλη.
Στις δυο εβδομάδες που απομένουν το μήνυμα μας πάει παντού και από όλους:#Κοιτάμε_Μπροστα για την ανατροπή και την αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρωί επισκεφτήκαμε το πρότυπο κέντρο υγείας στο Πολυκάστρο Κιλκίς. Ένα μικρό θαύμα - παράδειγμα για την δημόσια Υγεία!#Κοιτάμε_Μπροστά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!

Σόλντ άουτ η μετοχή ”Γεωργαντάς”

Γράψαμε σε κάθε ευκαιρία για τα διαδοχικά σόλντ άουτ που κάνει η μετοχή “Γεωργαντάς” στο νεοδημοκρατικό χρηματιστήριο.
Το τελευταίο αφορά στη σύνθεση της μόνιμης επιτροπής “Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας ...” της Βουλής.

Από την οποία Επιτροπή παραιτηθηκε λόγω της ιδιότητάς του ως υποψ. ευρωβουλευτή ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Και με απόφαση του νυν προέδρου του κόμματος στην εν λόγω επιτροπή συμμετέχει πλέον ο κ. Γεωργαντάς.
Κάπως έτσι και δεν μας προξένησε καμιά έκπληξη όταν τ περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψ. ευρωβουλευτής Κώστας Δέρβος προσφωνούσε συνεχώς τον ημέτερο βουλευτη “κύριε Υπουργέ”
Ας το έχουν υπόψιν τους όσοι ποντάρουν ...ανάποδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:« Το άσφαλτο κριτήριο Αναγνώριση και δια ..σταυρού »