espa pkm

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026, 3:54:23 μμ
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 00:27

Μακάρι να μην δικαιωθεί

floridisΗ πρώτη αντίδραση ήταν ένα μεγάλο μπράβο. Επιτέλους, βρέθηκε ένας πολιτικός να πετάξει στα μούτρα του αρχηγού μια ξεγυρισμένη παραίτηση από τη Βουλή, υπερασπιζόμενος τις αρχές του.
Περί του Γιώργου Φλωρίδη ο λόγος και των αντιδράσεων που προκάλεσε όχι μόνο σε πολίτες που τον ψήφισαν αλλά σχεδόν όλων των πολιτικών χώρων.
Πάντοτε όμως οι πρώτες αντιδράσεις – σε ένα μείζον γεγονός- δεν είναι και οι …τελευταίες. Και τις τελευταίες ημέρες σχεδόν σε κάθε «πηγαδάκι» ακούω φίλους και εν γένει πολίτες του Κιλκίς να ρωτάνε: ‘Εκανε καλά ο Φλωρίδης που παραιτήθηκε; Τι θα γίνει τώρα; Πως μπορεί να επιστρέψει στη Βουλή και άλλα παρόμοια ερωτήματα, ειδικά όταν θυμούνται οι πολίτες πως όσοι (βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ) είπαν εκείνη τη μέρα μεγάλες κουβέντες, τις κατάπιαν λίγες ώρες αργότερα.
Επιγραμματικά, διότι κάποια στιγμή θα ασχοληθούμε και αναλυτικά- ένα μόνο σχολιασμό μπορώ να κάνω: Μακάρι (για τον τόπο) να αποδειχθεί πως βιάστηκε ή δεν είχε δίκιο στις διαπιστώσεις που έκανε -και τον ώθησαν εκτός Βουλής - ο Γιώργος Φλωρίδης.
Διότι αν δικαιωθεί…
Θεοφύλακτος Παγλαρίδης