Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 7:47:50 μμ
etpa
Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 19:44

Μαχητικές κλοπές κατά σύστημα

Συντάκτης:

Κλέβουν ασύστολα τον κόπο μας. Δεν είναι μια, δεν είναι δυο. Συστηματικά αλιεύουν ειδήσεις από την ιστοσελίδα μας, αυτοί οι μαχητικοί υπέρμαχοι της δεοντολογίας -τρομάρα τους- και κατά τα άλλα παριστάνουν τους συντάκτες-δημοσιογράφους.


Τελευταία κλοπή. Εκδίδει ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας. Σε μια ώρα κάνουμε την ανάρτησή μας στο eidisis.gr.
Ταυτόχρονα κάνουμε όμως και ρεπορτάζ. Ψάχνουμε την είδηση που προκύπτει από την ανακοίνωση του κ. Ζάχαρη. Μαθαίνουμε λοιπόν πως το περιστατικό αφορά δυο αδέλφια, συνέβη στα εξωτερικά ιατρεία της παθολογικής κλινικής με θύματα της επίθεσης έναν γιατρό και μια νοσηλεύτρια κ.λ.π. Στοιχεία δηλαδή που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στη δήλωση του κ. Ζάχαρη.
Νωρίς το βράδυ λοιπόν της Τετάρτης κάνουμε λοιπόν νέα ανάρτηση με το ρεπορτάζ από το περιστατικό στο Νοσοκομείο Γουμένισσας. Μέχρι εκείνη την ώρα οι συστηματικοί αντιγραφείς των ΕΙΔΗΣΕΩΝ δεν έχουν αναρτήσει ούτε καν την μεσημεριάτικη δήλωση του κ. Ζάχαρη. Και λίγη ώρα μετά το δικό μας ρεπορτάζ, διαβάζουν από τις eidisis.gr το θέμα, το αντιγράφουν κανονικά με όλα τα στοιχεία του δικού μας ρεπορτάζ και νομίζουν πως για άλλη μια φορά έκλεψαν χωρίς να το καταλάβει κανένας.
Μόνο που ο Θεός αγαπά και τον νοικοκύρη. Και οι μαχητικοί αντιγραφείς "πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη".
Διότι οι αθεόφοβοι αντέγραψαν μαζί με τα στοιχεία του ρεπορτάζ και τη δήλωση Ζάχαρη από την ιστοσελίδα μας. Χωρίς να αντιληφθούν ότι εμείς στη δήλωση του διοικητή κάναμε μια αλλαγή. Τους είχαμε προειδοποιήσει πως θα τους κάνουμε και ...πλάκες και θα συνεχίσουμε να βάζουμε παγίδες. Αλλάξαμε τη λέξη "θιασώτες" από την ανακοίνωση του διοικητή, με το "αυτόπτες μάρτυρες".
Κι έτσι είδαμε μαζί το ίδιο ...όνειρο. Οπου, λοιπόν, δείτε σε σχετικό ρεπορτάζ το “αυτόπτες μάρτυρες”, να ξέρετε πως το αντέγραψαν.
Να ζητήσουμε να τηρούν τη δεοντολογία, όπως κάνουν άλλοι -και στο Κιλκίς- αναφέροντας την πηγή των δημοσιευμάτων τους;

Μάταιος κόπος.

Κρίμα διότι κάποτε είχαν τουλάχιστον την περηφάνια τους.

 

Υ.Γ.: Το μεσημέρι αναρτήσαμε την είδηση για τους ελέγχους του ΕΟΔΥ αύριο στο ξενοδοχείο των Μουριών. Το ρεπορτάζ μας τελείωνε ως εξής: .."για την ασφάλεια των ιδίων των μεταναστών αλλά και των κατοίκων της περιοχής."

Πριν απ'  ολίγο ανέβασαν την ίδια είδηση που κλείνει με το: ."για την ασφάλεια των ιδίων των μεταναστών αλλά και των κατοίκων της περιοχής."!