
Η συνάντηση του δημάρχου Παιονίας Θανάση Λαπόρδα και του προέδρου του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο,Η συνάντηση του δημάρχου Παιονίας Θανάση Λαπόρδα και του προέδρου του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο,ήταν κυριολεκτικά απρόσμενη και κράτησε μισή ώρα, παρά το πιεστικό πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου. Καθόλου εύκολη δεν ήταν η πραγματοποίησή της, αλλά το γεγονός πως ο Αρχιεπίσκοπος ήταν συμφοιτητής με τον Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ. Δημήτριο και ο πατέρας Χριστόδουλος με τον Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο, πρόσωπο κλειδί στην Αρχιεπισκοπή, βοήθησε τα μέγιστα.
Στο τέλος της συνάντησης ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε την ευχή του για παραγωγικό έργο στους κ. Λαπόρδα και Τονικίδη, αλλά όταν έμαθε πως ο δήμαρχος Παιονίας σε ένα χρόνο θα διεκδικήσει και πάλι τη δημαρχεία και πως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, τους έδωσε και την ευλογία του για καλή επιτυχία.
Παπαδοπαίδι ο Θανάσης Λαπόρδας, θεοσεβούμενος ο Παύλος Τονικίδης, ένιωσαν ευτυχείς από τις ευχές και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου.
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2013 14:30



