Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 1:01:38 μμ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:43

Μεγάλη η τιμή και η ευθύνη

Συντάκτης:

Γράψαμε πρόσφατα ότι ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Αριστείδης Παπαδόπουλος ορίστηκε με απόφαση του Υπουργού Παιδείας αναπληρωτής του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.


Για να γίνει κατανοητή η τιμή στο πρόσωπο του Άρη Παπαδόπουλου αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω Περιφερειακή Διεύθυνση είναι η δεύτερη σε μέγεθος σε ολόκληρη την χώρα και υπάγονται σε αυτήν:
2.500 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
28.000 εκπαιδευτικοί και πάνω από 250.000 μαθητές στα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης!

 

Έτοιμος ο Θέμης
Συζητείται έντονα στην πολιτική πιάτσα του νομού ότι στις προσεχείς εκλογές, οψέποτε προκηρυχθούν, θα υπάρξει ευρεία ανανέωση ψηφοδελτίων και μάλιστα σε κάμποσα κόμματα.
Για να δώσουμε μια πρόγευση, στο Κίνημα Αλλαγής πέραν του σίγουρου υποψήφιου Γιώργου Φραγγίδη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα διεκδικήσει την εκλογή του ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Ανθρακίδης, γιός του γιατρού Θεόδωρου, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς και νυν γενικός γραμματέας του Δήμου Παιονίας.
Λέμε "σχεδόν" διότι ο ίδιος ο Θέμης Ανθρακίδης ακόμα δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση ότι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του, προφανώς επειδή πέραν των άλλων είναι ακόμα νωρίς.
Πάντως εμείς στοιχηματίζουμε ότι θα κάνει το βήμα.

 

Viral οι αποδοκιμασίες
στον κ. Πουλάκη
Το βίντεο της webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, για τις αποδοκιμασίες στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς προς τον Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκη για τη συμφωνία με τα Σκόπια, έγινε… viral.
Το βίντεο «έπαιξε» σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, STAR... (με το τελευταίο να καλύπτει-δυστυχώς για το κανάλι- το λογότυπό μας!), ενώ μόνο στο YouTube οι προβολές έφθασαν τις 11.500!
Δεν είμαστε ευτυχείς για την τόσο μεγάλη προβολή αυτού του βίντεό μας, πολύ περισσότερο για τα δεκάδες αρνητικά έως χυδαία σχόλια που αναρτήθηκαν από κάποιους. Τα γιουχαΐσματα δεν μας εκφράζουν κι εξ άλλου είχαμε καταγράψει τη διαφωνία μας με τέτοιου τύπου αντισυγκεντρώσεις. Όπως την είχαμε εκφράσει και όταν οι «αγανακτισμένοι» (και ΣΥΡΙΖΑίοι) πήγαιναν στις παρελάσεις και στις ομιλίες πολιτικών αντιπάλων και γιουχάρανε ή μουντζώνανε!
Είμαστε όμως εδώ, για να καταγράφουμε τις όποιες δράσεις και αντιδράσεις, ακόμη κι όταν δεν συμφωνούμε με αυτές, αποδίδοντας και τις πραγματικές τους διαστάσεις, όπως το κάναμε και με τις αντιδράσεις που είχαμε την ώρα της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο της Μάχης του Κιλκίς.