Η αμοιβή των ωφελουμένων έως 25 ετών θα είναι όχι περισσότερα από 431,75 ευρώ τον μήνα, ενώ η αμοιβή ωφελουμένων 25 ετών και άνω θα είναι όχι μεγαλύτερη από 495,25 ευρώ τον μήνα.
Μιλάμε για μισθούς πείνας και εξαθλίωσης που δίνει το κράτος, αν κάποιος υπολογίσει και τα έξοδα για τις αναγκαίες καθημερινές μετακινήσεις των εργαζομένων μέχρι τα ΚΦΠ.
Στα πρώην γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
πήγε η ΝΟΔΕ Κιλκίς
Για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα γραφεία που κατείχε αποδείχτηκαν γούρικα, τον έφεραν στην εξουσία. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν στη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας και μετακομίζουν στα ίδια γραφεία, στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, πάνω από την καφετέρια Crescendo.
Βέβαια, έγινε ένα εκτεταμένο lifting από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλάζοντας τα πάντα στο χώρο, όπου πλέον κυριαρχούν οι χρωματικές επιλογές της κεντροδεξιάς.
Στείλτε μηχανήματα και σε εμάς
Πήγε στην Κατερίνη ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Σ. Χιονίδη για την πορεία μεγάλων έργων του ν. Πιερίας. Μεταξύ των οποίων και η κατασκευή του περιφερειακού δρόμου της πόλης. Ένα έργο που ταλανίστηκε κι αυτό από τις καθυστερήσεις στις απαλλοτριώσεις και ξεμπλόκαρε χάρη στην πρωτοβουλία που είχε αναλάβει – πριν τρία χρόνια- ο βουλευτής, τότε που χρειάστηκε να υπογράψει ο Σαμαράς και όλοι οι υπουργοί για να ενταχθεί στην ειδική κατηγορία των έργων εθνικής σημασίας και να συντομευθούν οι διαδικασίες. Τότε ο Γεωργαντάς το έκανε για να ξεμπλοκάρει τα δυο έργα στο νομό, αλλά μαζί με τον «βασιλικό ποτίστηκε και η γλάστρα» καθώς εντάχθηκαν στην ίδια ρύθμιση οδικά έργα στη Θεσσαλονίκη και ο περιφερειακός της Κατερίνης.
Λεπτομέρεια: Την ώρα που και τα δυο έργα του ν. Κιλκίς καρκινοβατούν και έχουν εμπλακεί σε παιχνίδια εργολάβων με την περιφέρεια να παρακολουθεί αδύναμη να επέμβει δραστικά με αποτέλεσμα να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, στην Κατερίνη ο εργολάβος πάει με …χίλια. Και στο εργοτάξιο να έχουν αναπτυχθεί 45 βαρέα μηχανήματα!
Έτσι ο Γεωργαντάς μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησε ως αντίδωρο της δικής του προσφοράς στην Κατερίνη, να στείλουν από την Πιερία κάμποσα από τα μηχανήματα και στα έργα του Κιλκίς (είσοδος πόλης, Νέα Σάντα – κόμβος Ασσήρου)
Ένα δημόσιο «εύγε» στον Δημήτρη Βαφείδη
Την εργατικότητα, το ζήλο και την γενικότερη προσήλωση και προσφορά του δημοτικού υπαλλήλου Δημήτρη Βαφείδη στο Δήμο Κιλκίς εκθείασε δημόσια και εις επήκοον όλων των δημοτικών συμβούλων ο πρόεδρος του σώματος Γιάννης Τσογγίδης.
«Ο κ. Βαφείδης εργάζεται σε ρυθμούς πρωτοφανείς για υπάλληλο, τον έχουμε …ξεζουμίσει, είναι υπόδειγμα υπαλλήλου…» ήταν μερικά από όσα διθυραμβικά είπε ο κ. Τσογγίδης.
Και δεν αντικατοπτρίζουν παρά και τη δική μας πολυετή εκτίμηση προς το λαμπρό αυτό υπάλληλο. Εύγε Δημήτρη.



