espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 1:46:27 πμ
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 22:07

Ο αντίλογος στα δωρεάν τέστ σε αθλητές

Να πληρώνει ο δήμος Κιλκίς το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων που κάνουν οι (προφανώς ανεμβολίαστοι) αθλητές ενισχύοντας έτσι τον αθλητισμό στα όρια του δήμου, πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο και στη συνέχεια με άρθρο του ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης από την παράταξη «Συμμετέχω».


Εύηχη πρόταση και σπεύσαμε να τη θέσουμε υπόψιν των αρμοδίων της διοίκησης του δήμου.
- Θα κάνετε δεκτή την πρόταση του Σεϊτανιώτη;
- Προσπαθούμε να καταλάβουμε τη λογική της… Πριν μέρες ο κ. Αγαθόπουλος συντάχθηκε σε κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς με άλλους φορείς για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος. Τώρα ζητεί να καλύψουμε το κόστος των ελέγχων για τους ανεμβολίαστους. Τι να υποθέσουμε; Ότι κλείνουν κάποιοι το μάτι στους ανεμβολίαστους; Ας βγουν να το πούν.
Είναι εύκολος ο λαϊκισμός προς άγραν ψήφων. Αλλά τουλάχιστον ας μην παρακινούν το δήμο σε παράνομες πρακτικές. Μέτρα ενίσχυσης του αθλητισμού υπάρχουν και εφαρμόζονται. Αλλά αυτά που ζητά ο κ. Σεϊτανιώτης αν τα ικανοποιούσαμε θα συνιστούσαν μη σύννομη πράξη. Με καμιά νόμιμη διαδικασία δεν μπορεί ο δήμος να πληρώνει τεστ αθλητών.
Πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να το κάνει η δημοτική αρχή και η συνέχεια στο δημοτικό συμβούλιο...