espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 7:02:39 πμ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 16:35

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Κιλκίς

arxiepiskopos-ieronymos-kilkis
Λάμπρυνε με την παρουσία του στο Κιλκίς τις εκδηλώσεις 100 χρόνων απελευθέρωσης της πόλης και της Μακεδονίας ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.
Μετά τις επίσημες εκδηλώσεις ο κ. Ιερώνυμος είχε και στιγμές χαλάρωσης, επισκεπτόμενος το στρατιωτικό φυλάκιο της Δοϊράνης και το κατασκηνωτικό κέντρο της Μητρόπολης στο Μπέλλες, όπου η Μητρόπολη φροντίζει διάφορα ζώα. Ο κ. Ιερώνυμος που είναι γνωστός για την μεγάλη του αγάπη στα ζώα, δεν έχασε την ευκαιρία να ταΐσει μερικά.
Από εκεί, στη συνοριακή γραμμή της Δοϊράνης ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε στον δημοσιογράφο του Ρ/Σ της Εκκλησίας, Μάκη Αδαμόπουλο: «Μεταφέρουμε τους χαιρετισμούς από τις εσχατιές της ...πατρίδας μας, εδώ στα σύνορα στη Δοϊράνη και το ηρωϊκό φρόνημα των ανθρώπων που κατοικούν εδώ και που ζητούν από μας φροντίδα, ενίσχυση, ενδυνάμωση. Ωραία περνάμε στο κέντρο, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και αυτούς που ζουν στης εσχατίας τα σύνορα».