Είναι από τις ειδήσεις που χαιρόμαστε να τις ακούμε και να τις γράφουμε. Ο αγαπητός φίλος Μιχάλης Γαλανάκης από την Καλίνδρια ήρθε στα γραφεία των εφημερίδων μας για να μας μεταφέρει μια είδηση, μικρή και …ασήμαντη, αλλά τόσο μεγάλη, τόσο αξιόλογη.
Υπάρχει ένας αγαπητός πολίτης-κάτοικος της Καλίνδριας που το τελευταίο διάστημα, εθελοντικά και χωρίς να του το ζητήσει κανείς, έχει ρίξει πολύ δουλειά, κάνοντας αγνώριστα τα κοιμητήρια του μικρού χωριού. Καθάρισε με επιμονή μέσα κι έξω από τα κοιμητήρια, έκανε καινούργια την περίφραξή τους, με πολλές ώρες δουλειάς και χωρίς ούτε ένα ευρώ για τον κόπο του.
Ο λόγος, για τον αγαπητό σε όλους Σίμο Χαλυβόπουλο, που κατοικεί στην Καλίνδρια και πάντα προσφέρει στο χωριό και στην κοινωνία, αυτός και η οικογένειά του.
Εύγε του!
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 20:01



