Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, 2:14:04 μμ
etpa
Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 20:07

Ο Θεόδωρος Ρεβενάκης είναι εδώ!

Συντάκτης:

Το δικό του σχόλιο σε όσα διαδραματίζονται στο Νοσοκομείο Κιλκίς έκανε ο τέως διοικητής, Θεόδωρος Ρεβενάκης. Και κοινοποίησε σε εμάς σχετική ανάρτησή του. Ιδού:


"Το Κιλκίς είναι ένα ''μικρό χωριό'', με την έννοια ότι όλοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι πως, με την άφιξη του νέου ιού, στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ έπαψαν να ''πέφτουν σοβάδες'', να κυκλοφορούν αδέσποτα θηλαστικά, να ''τρώνε ξύλο οι καρκινοπαθείς εργαζόμενες'' από τον ''Διοικητή του facebook'' και όλα αυτά τα γραφικά, που κάποιοι χρησιμοποίησαν για την πολιτική τους ανέλιξη και σήμερα προσπαθούν και πάλι να αλλάξουν ατζέντα, στοχοποιώντας και τους ίδιους τους καλοθελητές που τους έβαζαν πλάτη.
Με σεβασμό σε όσους έφυγαν από κοντά μας, συλλυπούμαι τους οικείους τους και εύχομαι περαστικά σε όσους νοσούν, καλή δύναμη -και προσοχή- στους συναδέλφους και... ύπνο ελαφρύ, με καθαρή συνείδηση σε όλους!"
Καλά τα λες Θόδωρε. Αλλά ευκαιρίας δοθείσης δεν κάνεις την ίδια κοινοποίηση και στην "Αυγή";

Η οποία είχε τις προάλλες πρώτο θέμα τα λεγόμενα εκείνου με τα ...φιδια, τις κατσαρίδες; Του φίλου σου του Αχιλλέα ντε...