Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 3:46:34 πμ
etpa
Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 21:17

Οι δυο στις τρεις δωρεάν!

Συντάκτης:

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι φέτος έχει συνολικά 15 εκδηλώσεις, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Επιδιώξαμε και καταφέραμε οι 10 από αυτές να είναι δωρεάν για τους πολίτες, συμπλήρωσε.
Σίγουρα θα εκτιμηθεί το «δωρεάν» στις μέρες μας.

 

***
Κι αυτή η μέριμνα του Δήμου για κατά το δυνατόν περισσότερες δωρεάν παραστάσεις αποδίδει καρπούς. Ακόμα και στην βροχερή βραδυά στο Θέατρο μαζεύτηκαν κάπου 400 άτομα στη συναυλία με τραγούδια του
Και προχθές στην παράσταση του Αρκά το ανοιχτό θέατρο θύμισε παλιές καλές ημέρες προ κρίσης. Κάπου 2000 Κιλκισιώτες απολαύσαμε –δωρεάν- την ξεκαρδιστική παράσταση.
Πάντα τέτοια.

 

Επί του παρόντος
Στην ίδια συνεδρίαση (της Δευτέρας 20 Ιουλίου) ο κ. Κυριακίδης ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχε με στρατιωτικούς ανώτατους αξιωματικούς στους οποίους και έθεσε τον προβληματισμό του για ενδεχόμενη μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων από το Κιλκίς.
Σημείωσε ότι και οι δύο ανέφεραν ότι δεν τίθεται θέμα μετακίνησης των εν λόγω μονάδων
Για να συμπληρώσουν: επί του παρόντος.
Εδώ που τα λέμε οι εν λόγω στρατιωτικοί δεν θα μπορούσαν να πουν και τίποτε άλλο. Τα ίδια απάντησε και ο Υπουργός Άμυνας άλλωστε σε σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε δια της Βουλής.
Και γράψαμε τότε πως μόνο καθησυχαστική δεν ήταν η απάντηση.