Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 9:49:47 μμ
etpa
Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 20:15

Οι προθεσμίες έγιναν κουρελόχαρτα

Συντάκτης:

Στο σίριαλ του δρόμου Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου αναφέρθηκε εκ νέου σε βραχεία παρέμβασή της στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς η κ. Καλλισθένη Πάκα. Ρωτώντας αν προτίθεται να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία ο δήμος ώστε να ενημερωθεί το σώμα για τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης και την τύχη του έργου.

Ξεκαθαρίζοντας με κάθε σαφήνεια ότι δεν έχει καμιά ευθύνη ο δήμος για το εν λόγω έργο, απλώς ενδιαφέρει τα μέγιστα καθώς αφορά και τους δημότες του και προφανώς μια καίρια υποδομή-οδική αρτηρία.
Έχει ενδιαφέρον ότι στη συζήτηση προσήλθε σε πρωταγωνιστικό μάλιστα ρόλο ο δημοτικός σύμβουλος Σούλης Καζαντζίδης, οποίος επικαλούμενος καλή πληροφόρηση τόσο από την Περιφέρεια όσο και από το περιβάλλον του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, διαβεβαίωσε την κ. Πάκα ότι ο δρόμος θα εκτελεσθεί εντός των προθεσμιών!
Καλοδεχούμενες οι ...διαβεβαιώσεις του κ. Καζαντζίδη, αλλά επειδή δεν θα είναι εκείνος που θα λογοδοτήσει αν το έργο εκτροχιαστεί, θα ήταν φρόνιμο να ενημερώσει τις …πηγές του ότι και η δεύτερη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της ιδιοκτήτριας του έργου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ανάδοχου εργολάβου την άνοιξη του 2016 ΕΛΗΞΕ από τις αρχές του 2020. Αν όχι από το τέλος του 2019.
Αν το πήραν χαμπάρι.
Για την πρώτη σύμβαση που υπογράφηκε την Άνοιξη του 2011 και έληξε αρχές του 2014 παρέλκει να υπενθυμίσουμε την τύχη της.
Τα υπενθυμίζουμε όλα ετούτα χάριν της Ιστορίας.