Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 9:56:50 πμ
etpa
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 21:16

Όλα καλά με Τσαντάκη

Συντάκτης:

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε η εκκρεμότητα που υπήρχε στο θέμα του ασυμβίβαστου για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Δύναμη», Δημήτρη Τσαντάκη, αφού και η νομική υπηρεσία του δήμου Κιλκίς έκρινε πως δεν υφίσταται θέμα ασυμβίβαστου, μετά την ανάδειξή του σε αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών ΠΕ Κιλκίς.


Μάλιστα, ο κ. Τσαντάκης μίλησε θετικά για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, Παύλο Θωμαΐδη: «Αντιμετώπισε με τον δέοντα τρόπο και ζήλο το θέμα…».
Ο κ. Τσαντάκης αναφέρθηκε και στην απουσία του από τις δυο προηγούμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου: «Εντίμως συμπεριφερόμενος απουσίασα από τις δυο συνεδριάσεις γιατί σκοπός μου δεν είναι να δημιουργήσω πρόβλημα στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και το απέδειξα. Και από την τυπική πλευρά του ζητήματος είμαι παρών και ενεργός και συμμετέχω μαζί σας στη λήψη αποφάσεων».

***
Ο κ. Θωμαΐδης αναφέρθηκε βέβαια και στο… μέλλον, τονίζοντας πως «ο νέος νόμος που ψηφίστηκε προβλέπει πως για τις επόμενες εκλογές όποιος ασκεί τέτοια καθήκοντα θα πρέπει να παραιτηθεί από την υπηρεσία του στις 1/1/2023». Έχουμε καιρό!