Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 3:45:21 μμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 10:45

Πέντε θρανία σε δυο γυμνάσια δεν περισσεύουν;

Συντάκτης:

Λοιπόν, είμαστε εκείνοι που σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύουμε την άδικη μεταχείριση της Παιονίας εκ μέρους της Πολιτείας. Με την υπερσυγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών σε μια περιοχή ακριτική με Ευζώνους και Ειδομένη. Δηλαδή ακριβώς εκεί που δεν θα έπρεπε να συνωθούνται.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 21:51

Κιλτίδης furioso

Συντάκτης:

Συνέντευξη έδωσε στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας eidisis.gr o πρώην βουλευτής και υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης. Και είπε πολλά που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Η αίσθησή μας είναι πως ο Κώστας Κιλτίδης «πήρε τ’ όπλο του» και απασφάλισε μάλιστα. Οπότε φυλαχτείτε.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:57

Έφυγαν, αλλά που πήγαν;

Συντάκτης:

Γράψαμε πως αποχώρησαν από το ξενοδοχείο του Σ. Μουριών κάτι παραπάνω από 50 πρόσφυγες, κατευθυνόμενοι σε άλλες δομές της χώρας. Πολιτική της κυβέρνησης είναι να κλείσει τα ξενοδοχεία ως χώρους φιλοξενίας και να κατευθύνει τους πρόσφυγες μετανάστες σε δομές φιλοξενίας.
Εκεί κοστίζουν φθηνότερα. Και στο σημείο αυτό να αναζητήσετε έναν από τους λόγους της αλλαγής πολιτικής.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:29

Μιλήστε με ονόματα και διευθύνσεις

Συντάκτης:

Ντόρος και βαρύς αχός ακούγεται από το Νοσοκομείο Κιλκίς.
Αφορμή κάποιες αποφάσεις της διοίκησης του ιδρύματος οι οποίες καταγγέλλονται ως αυθαίρετες, αντιδημοκρατικές κ.ο.κ.
Αποφάσεις που σχετίζονται με ορισμούς προϊσταμένων, καθαιρέσεις άλλων και ο αναγνώστης των ανακοινώσεων εύλογα διερωτάται:

Υλοποιείται η δέσμευση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκη, για τη σταδιακή απομάκρυνση των μεταναστών από το ξενοδοχείο Δήμητρα του Σ.Σ. Μουριών.

Ήδη προχθές αναχώρησαν κοντά 60 άτομα και σταδιακά θα απομακρυνθούν όλοι και θα κλείσει η προσωρινή αυτή «δομή» των προσφύγων.

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 22:15

Τηλεγράφημα για την ανεργία

Συντάκτης:

Στον νομό Κιλκίς, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εργατικού Κέντρου του νομού Κιλκίς, η ανεργία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας να δημιουργούν επιπλέον βάρος στους εργαζόμενους που καλούνται να διαχειριστούν τις επιπτώσεις αυτής της υγειονομικής κρίσης και της απορρύθμισης της αγοράς εργασίας.

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 12:32

Το δικό μας «Μηδέν Άγαν»

Συντάκτης:

«Η αλαζονεία της ημι(α)μάθειας δαιμονοποιεί τον ορθό λόγο.
Η συνωμοσιολογία κυριαρχεί της ορθοφροσύνης.
Η διύλιση του κώνωπος επιβεβαιώνει την «επαναστατικότητα».
Ως περιούσιος λαός, μας χρωστάνε όλοι.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 23:01

“Μπράβο στον Δήμαρχο”

Συντάκτης:

Θετικότατα υποδέχτηκαν οι κιλκισιώτες το αίτημα του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη προς τον Χαρδαλιά, να βγει ο δήμος Κιλκίς από την καταντίνα, αφού δεν υπάρχουν κρούσματα.

Περίσσεψαν τα “μπράβο στον δήμαρχο” στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα και στο facebook της.

Ο δήμαρχος εξέφρασε το κοινό αίσθημα των κιλκισιωτών και αυτό φάνηκε από τις πρώτες αντιδράσεις και την απήχηση που είχε το δημοσίευμά μας.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:33

Μας έδωσαν μισή λαϊκή, μας πήραν 5 ημέρες!

Συντάκτης:

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου «φώναζαν» ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, και η παράταξη “Συμμετέχω” για το μέτρο του κλεισίματος των λαϊκών αγορών στο ν. Κιλκίς.
Τελικά, μετά και τα 122 αρνητικά δείγματα από τη Γουμένισσα, η παρέμβαση του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά την Τρίτη 15/9 έδωσε λύση και από την Τετάρτη οι λαϊκές αγορές (μισο)πραγματοποιούνται στο νομό Κιλκίς με το 50% των εκθετών.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 20:11

Τους λαϊκιστές ουδείς εμίσησεν

Συντάκτης:

Καθώς η τοπική δημοσιότητα πλημμυρίζει από δηλώσεις επί δηλώσεων, έρχεται στο νού το πάντα επίκαιρο και ισχύον επί δεξιών, αριστερών, κεντροαριστερών κ.ο.κ.
Τον λαϊκισμό πολλοί εμίσησαν. Τους λαϊκιστές ουδείς.