Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 2:15:37 μμ
etpa

Σχόλια

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 21:30

«Συναδελφικές» αθλιότητες

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το ότι μας αντιγράφουν ασύστολα και διαρκώς το έχουμε πολλάκις επισημάνει και θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους «αντιγραφείς» μας.
Τώρα άρχισαν και παίρνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας, κόβουν το λογότυπό μας και τα παρουσιάζουν ως δικά τους! Σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο. Έγινε τελευταία με τη συγκέντρωση του Πολυκάστρου και προχθές με το βίντεο και τις φωτογραφίες μας από τη μεταφορά των 17 συλληφθέντων -με τον υψηλόβαθμο αστυνομικό- στα δικαστήρια του Κιλκίς.

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 23:13

Τους έκαψε τη γούνα ο …τζακάς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Άλλοι έπρεπε να ήταν στη θέση μου σήμερα. Μεγάλοι και με αξιώματα. Όχι να ακούτε εμένα, έναν τζακά… ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή ο κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Πολύκαστρο Μιχάλης Τσερνικούδης.
Και πάλι καλά που δεν το συνέχισε.. να πει και ονόματα.

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 22:25

Κι όμως (δεν) κινείται

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το καλοκαίρι προ πολλού χτύπησε την πόρτα μας. Σε μια δυο εβδομάδες θα βρισκόμαστε στα μισά του. Και το καλοκαίρι ως γνωστόν επιταχύνεται η κατασκευή μεγάλων δημόσιων έργων.
Πάντα ταύτα σε νορμάλ νομούς. Διότι στο Κιλκίς τα μεγάλα έργα διαφέρουν από τις αρκούδες σε ένα μόνο:

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 23:13

Παρά λίγο θα τους …έστελναν

Συντάκτης: Eidisis.gr

  Ήρθε το ζευγάρι από τη Γερμανία για να τελέσει το γάμο του στο Κιλκίς. Μέχρι εδώ όλα καλά. Σου λέει, θα μείνουμε μια δυο εβδομάδες, θα κάνουμε το γάμο μας, θα δούμε την πατρίδα μας και τους δικούς μας και επιστρέφουμε στις δουλειές μας.

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 11:07

Υπέροχες βραδιές κινηματογράφου στο Κιλκίς και με ασφάλεια

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σινεμά με απόλυτη ασφάλεια. Όμορφες και δροσερές στιγμές πολιτισμού μπορείτε να ζήσετε -σχεδόν κάθε βράδυ- στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο του Κιλκίς. Πλήρως ανακαινισμένος ο χώρος, μειωμένο το εισιτήριο στα 3 ευρώ και εξαιρετικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Σάρωσε το βίντεο της webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με τους μαθητές να λένε το μοναδικό και υπέροχο «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Κιλκίς, για τη μάχη που έδωσαν κατά της πανδημίας.
Το βίντεό μας ανέβηκε από μεγάλα και μικρά σάιτ σε όλη την Ελλάδα και μόνο στο κανάλι μας στο YouTube έφθασε τις 2.400 προβολές.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 22:53

Πόσοι βρέθηκαν στο Λόφο;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μόνιμη είναι η δικαιολογία κάμποσων δημοτικών συμβούλων όταν ασκείται κριτική για την απουσία τους από εκδηλώσεις εντός της πόλης, ακόμα κι όσες οργανώνει ο δήμος. "Δεν πήρα πρόσκληση" Διότι όλα κι άλλα. Οι άνθρωποι δεν πάνε πουθενά απρόσκλητοι.
Με κάθε σεβασμό λοιπόν στο θεσμικό τους ρόλο ρωτάμε: Στις εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη των πεσόντων ελευθερωτών της πόλης του Κιλκίς, κατά τον εορτασμό της 107ης επετείου της ιστορικής Μάχης, πόσοι σύμβουλοι παραβρέθηκαν στο Ηρώο της Μάχης στο φερώνυμο λόφο;

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 23:44

Τα δώρα του Κυριακίδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος έδωσε δώρα από τον ‘’Αντώνη Τρίτση’’ στο Δήμαρχο Κιλκίς αλλά πήρε και τα ανταποδοτικά του! Ο Δημήτρης Κυριακίδης τον υποδέχθηκε με μπάντες (κυριολεκτικά)με τη Φιλαρμονική να παιανίζει στην είσοδο του Δημαρχείου. Μετά το τέλος της συνάντησης στο γραφείο του επέδωσε στον Θεοδωρικάκο το λεύκωμα των εκατό χρόνων της ιστορίας του Κιλκίς και η απονομή των δώρων ολοκληρώθηκε στη ΛΑΦ όπου του παρετέθη γεύμα.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:32

Παζαρτζικλής: Βελτιώθηκε η κατάσταση με τα αδέσποτα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Καίριος υπήρξε, όπως πάντα άλλωστε, στις επισημάνσεις του ο Λάζαρος Παζαρτζικλής. Αναγνώρισε γενικά την επιτυχή διαχείριση της κρίσης, επισημαίνοντας και αυτός ότι τα δύσκολα θα τα ζήσουμε από τον Σεπτέμβριο.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:07

Αθόρυβος

Συντάκτης: Eidisis.gr

Και κάπως έτσι ο Μπαλάσκας, ο Γιώργος Μπαλάσκας, χτίζει το προφίλ του ως ο αθόρυβος πλην όμως παραγωγικός αντιδήμαρχος.
Ο μίστερ αθόρυβος, όπως τον αποκαλούν.