Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 6:23:30 μμ
etpa

Σχόλια

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 21:47

Έτοιμος για το νέο του ρόλο

Συντάκτης:

Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο παρουσίασε το πρόγραμμα MULTI ο κιλκισιώτης οικονομολόγος Κώστας Γιαννόπουλος, γενικός διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 21:38

Πρόσκοποι οι του... Σύριζα και η πρόταση Φλωρίδη

Συντάκτης:

Σιγά τους εκλογομάγειρες … Που θέλουν να μοιάσουν και στο ΠΑΣΟΚ
Ένας είναι -με χαώδη διαφορά από τους δεύτερους- ο εκλογομάγειρας σε εσωτερικές εκλογές. Αποστασιοποιημένος τα τελευταία πολλά χρόνια από την ενεργό πολιτική, ο πρώην βουλευτής Νίκος Αφεντουλίδης έγραψε σελίδες μεγαλείου στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα στη δεκαετία του ‘80.

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 18:09

Στα 50 κιλά ο γουλιανός της Δοϊράνης!

Συντάκτης:

Στο μήκος 1,5 μέτρο και στο βάρος 50 κιλά ο γουλιανός της Δοϊράνης! Περιχαρής για την ψαριά ο Γιάννης Τρούπης, επιδεικνύει το τρόπαιό του. Βγήκε και με το παραπάνω το μεροκάματο…

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 11:59

Πολυσύνθετο συμβούλιο

Συντάκτης:

Φοβερό ψηφοδέλτιο αυτό που διεκδίκησε μέχρι τέλους το δήμο Κιλκίς. Τόσο φοβερό που καθώς παρελαύνουν ονόματα με αφορμή τις παραιτήσεις, σχεδόν τρομάζει ο κόσμος.
Να σταυροκοπιέσαι κανονικά. Για την τύχη σου ως δημότης.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 18:49

Προς μουστερήδες, παρότι έχασαν την προθεσμία

Συντάκτης:

Φέρεται εις γνώσιν των ενδιαφερομένων ότι αι εγγραφαί συγγενικών προσώπων εις το προοδευτικό μας κόμμα αφορώσιν εις συγγενείς εξ αίματος.

Γράφαμε τις προάλλες και έγινε το σχετικό «δώσε και μένα μπάρμπα» για τις εξελίξεις γενικώς στα ψηφοδέλτια.
Συνοψίζουμε:

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 22:10

Αυτούς στόχευαν με τα διόδια του Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Με αξιοζήλευτη συνέπεια προωθεί η κυβέρνηση την επιβολή πλευρικών διοδίων, ενώ στο θέμα της αναβάθμισης της οδού Πολυκάστυρου-Χαλάστρα κρατάει καθυστέρηση, αναφέρει μέσες άκρες σε δήλωσή του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης.

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 19:31

Ο Σούλης, το Δικαστικό του Κιλκίς και ο Σαμαράς

Συντάκτης:

Απορούν κάποιοι με τη στάση που κράτησε εξ αρχής ο δημοτικός σύμβουλος της… μειοψηφίας, Σούλης Καζαντζίδης, όταν έφθασε στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, το Σεπτέμβριο του 2019, το θέμα κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου στην τοποθεσία «Μύλοι του Σαμαρά».

Ποιος είπε ότι η αριστερά δεν έχει σχέση με την τεχνολογία αιχμής; Ουδέν αναληθέστερον. Και μάρτυς το Χωρύγι και ειδικότερα η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ του χωριού.
Τα μέλη της οποίας συνεδρίασαν πρόσφατα με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης!

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 11:34

Φραγγίδης: Εμβολιαστείτε!

Συντάκτης:

Η 1η δόση του εμβολίου έγινε! Με χαρά, ικανοποίηση, σε ένα φιλικό και άψογα οργανωμένο περιβάλλον, στο Κ.Υ. Πολυκάστρου.

Συγχαρητήρια σε όλη την υγειονομική ομάδα!