Σχόλια
.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Γεωργαντάς είναι το καλό παιδί που το «ρίχνουν» οι υπουργοί επειδή τον θεωρούν δεδομένο. Ακριβώς το αντίθετο. Διότι όπου διαβλέπει ύποπτες κινήσεις υπουργών ο βουλευτής μας ξέρει να βάζει τις φωνές.
Σε ζόρικους καιρούς όπου οι φωνές αμφισβήτησης της καθαρότητας του πολιτικού παιχνιδιού υψώνονται χωρίς πολλά πολλά, οι καθαρές φωνές και στην αυτοδιοίκηση είναι πολύτιμες.
Ημιμαραθώνιος 20 χιλιομέτρων και Λαϊκός αγώνας 5 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς στις 4 Μαΐου 2014, με διοργανωτή το Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Ε, όχι και μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 2008(!) ο Αλέκος Νικολαϊδης… Μην τρελαθούμε κιόλας.
Στο έντυπο του συνδυασμού της κ. Νιόβης Παυλίδου για το ν. Κιλκίς καταγράφεται ένα σύντομο βιογραφικό κάθε υποψηφίου. Και εκεί διαβάσαμε ότι ο Αλέκος είναι «ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 2008»!
Περί του αγροτικού ρεύματος η παρατήρηση. Κάμποσες εκατοντάδες κάτοικοι καλούνται από τη ΔΕΗ να προσκομίσουν τις άδειες των γεωτρήσεων τους, άδειες που έχουν εκδοθεί από την αρμόδια αρχή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Να και μια καλή είδηση. Συνεργεία της ΔΕΗ Κιλκίς εργάζονται πυρετωδώς για τη μεταφορά του δικτύου της στις εκτάσεις όπου θα κατασκευαστεί ο νέος δρόμος «κόμβος Μαυρονερίου – είσοδος Κιλκίς».
Αντιγράφουμε από ανακοίνωση-πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπύλλου:
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 13 Μαΐου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, οι κάτοικοι της Τ.Ε. Τερπύλλου θα συγκεντρωθούμε στην αυλή του Σχολείου του Χωριού μας και στη συνέχεια θα μεταβούμε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ να διαμαρτυρηθούμε επειδή,
Κώστας Τοσουνίδης: Λοιπόν, πρώην και μέλλοντες σύντροφοι, να κάνουμε μια συμφωνία. Εσείς με ψηφίζετε την πρώτη Κυριακή στις δημοτικές με το ΑΛΛΑ...ΖΩ, κι εγώ τη δεύτερη στις περιφερειακές, αν βγει δεύτερος ο Μπόλαρης.
Ο Μάκης Πεντζερετζής είναι από τους ανθρώπους εκείνους που μεθοδικά, αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες στο Δήμο Κιλκίς από όποια θέση κι αν κλήθηκε να προσφέρει. Σε καιρούς δύσκολους,
Μπορεί η προεκλογική κίνηση να βρίσκεται στο απόγειό της, αλλά τις ημέρες αυτές υπάρχουν πολίτες που έχουν σοβαρότερο έργο να φέρουν σε πέρας. Και αναφερόμαστε στους μαθητές – απόφοιτους της τρίτης λυκείου που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις επιδιώκοντας την είσοδό τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.