Σχόλια
Ένα διαφορετικό από τους άλλους υποψηφίους τρόπο επέλεξε η Σόνια Συμεωνίδου για να «σφραγίσει» την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Παιονίας. Η Σόνια είναι η μόνη εκ των υποψηφίων που διετέλεσε δήμαρχος, γι’ αυτό και το φυλλάδιο που μοίρασε σε 15.000 (!) σπίτια της Παιονίας μιλά για το έργο της.
Μια άλλη οπτική προσθέτει σε σχόλιό μας ο γνωστός δικηγόρος Ξεν. Στεργιάδης, όσον αφορά το Δικαστικό Μέγαρο –που δεν διαθέτουμε- και τη συγγνώμη που οφείλει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε όσους υπηρετούν τη Δικαιοσύνη στο Κιλκίς και στους κιλκισιώτες.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αυτοκτονήσει πολιτικά ένα κόμμα εξουσίας σε δημοτικές – περιφερειακές εκλογές. Ο πλέον αποτελεσματικός είναι να υποστηρίξει υποψήφιο από τον χώρο του με κύριο «προσόν» την άπωση που δημιουργεί στη μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του.
Επαναλαμβάνουμε: Ο Παύλος Τονικίδης είναι Σαββατογεννημένος. Του ανθρώπου (και υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς) όλα ....δεξιά του έρχονται.
Και από δεξιά του έρχονται καραβάνια...
Το μείζον στη διαδικασία που ξεκίνησε μετά την απόσυρση Συμπιλίδη είναι ο υποψήφιος που θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας να γίνει αποδεκτός από όλους. Ή τουλάχιστον από τη συντριπτική πλειοψηφία των ενδιαφερομένων.
Στη Νέα Δημοκρατία μήπως πρέπει στο πλαίσιο αυτό να σκεφτούν σοβαρότατα και ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Βασίλη Χατζηαποστόλου;
Είπαμε να εκμοντερνιστούμε, αλλά κάπως ξένισε η πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. να συνεδριάσει τις προάλλες σε γνωστό καφέ της πόλης.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Κώστας Γιαννόπουλος είναι μεταξύ όσων στελεχών της παράταξης Μπαλάσκα εξέφρασε το ενδιαφέρον του να ηγηθεί της παράταξης. Προϋπόθεση βεβαίως είναι να γίνει καθολικά αποδεκτή πιθανή υποψηφιότητά του.
Επειδή από συγκεκριμένα κέντρα προβάλλεται το επιχείρημα πως ο Παύλος Τονικίδης δεν θα είναι υποψήφιος λόγω …ασυμβίβαστου, να σας ενημερώσουμε πως ο ίδιος, όταν τον ρωτήσαμε σχετικά, απάντησε πως οι ανοησίες αυτές
Κάτι δεν κάνει καλά ο Νίκος Αφεντουλίδης; Διότι πληθαίνουν οι φωνές δικών του ανθρώπων και στελεχών που διαπιστώνουν μια αδράνεια μετά την επίσημη εξαγγελία της καθόδου του.
Είναι πλέον αποδεδειγμένο. Ο Παύλος Τονικίδης είναι Σαββατογεννημένος.