Σχόλια
Η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» φέτος θα έχει ιδιαίτερη επιτυχία στην Παιονία. Θα είναι καλά τα Χριστούγεννα. Κι όχι μόνο επειδή η όμορφη κωμόπολη ντύνεται στα καλά της κι αν χιονίσει μεταμορφώνεται σε «νυφούλα» του Πάικου.
Πως γίνεται κι ενώ είναι ο πρώτος σε αποστολές στην Αθήνα και στα υπουργεία, δεν επιθυμεί να είναι στο συμβούλιο; Είναι από τις... ιδιοτροπίες του Φίλιππα Κοτανίδη, που επιλέγει την ουσιαστική προσφορά και το «είναι» από το «φαίνεσθαι».
Πρόσφατα συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία για να συζητήσουν περί του πρακτέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Διαβάζουμε πως η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, αλλά και άλλοι σύλλογοι και φορείς του νομού μας, οργανώνει εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας ή σε άλλους… χριστουγεννιάτικους προορισμούς.
Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης τελικά αποκάλυψε το …μυστικό. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου θα γίνουν με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Τελεία και παύλα.
Επίσης μια φιλική σύσταση σε νέα κυρίως σχήματα που εμφανίζονται και εκσφενδονίζουν, μαζί με την ισοπεδωτική κριτική τους, και λογικά …τούβλα.
Επίσης μια φιλική σύσταση σε νέα κυρίως σχήματα που εμφανίζονται και εκσφενδονίζουν, μαζί με την ισοπεδωτική κριτική τους, και λογικά …τούβλα.
O Γ. Φραγγίδης στον τηλεμαραθώνιο για τη Unicef
Συντάκτης: Eidisis.grΤο βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της κλινικής Genesis Θεσσαλονίκης Γιώργος Φραγγίδης βρέθηκε στο στούντιο της Δημόσιας Τηλεόρασης για τον τηλεμαραθώνιο της Unicef. Ο κ. Φραγγίδης είχε πάρει την πρωτοβουλία και η κλινική Genesis προσφέρει ιατρική παρακολούθηση στα κορίτσια του ορφανοτροφείου «Μέλισσα» της Θεσσαλονίκης.
Μετά από 26 χρόνια παρουσίας στη ΔΕΗ του Κιλκίς, και για μεγάλο διάστημα ως διευθυντής της, ο αγαπητός Σπύρος Γαβράς, με το εξαιρετικό ήθος και ύφος, μετατέθηκε στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, με αναβαθμισμένο πια ρόλο και ευθύνη.
Είναι θλιβερό και συνιστά κατάντια του συνεταιριστικού κινήματος να χρειάζεται πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμπληρωθούν τα εφτά άτομα που θα συγκροτήσουν τη πρώτη διοίκηση του νεοπαγούς Αγροτικού Συνεταιρισμού, διάδοχου σχήματος της …συγχωρεμένης ΕΑΣ Κιλκίς.