Σχόλια
Και μια περί κτηνοτρόφων ο λόγος. Γράφουμε και σε ρεπορτάζ στην τρίτη σελίδα πως εμφανίστηκαν λύκοι στα μαντριά. Και πολλοί κτηνοτρόφοι ξενυχτούν στα μαντριά τους για να προστατεύσουν το ζωικό τους κεφάλαιο από την πείνα των λύκων.
Αρχισαν τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και κατασχέσεις τα ασφαλιστικά ταμεία και στο νομό μας, για τους οφειλέτες που ο λογαριασμός τους... έχει ξεφύγει!
Επέτειος μεγάλη σήμερα για την μετάβαση από το αστυνομικό κράτος στην δημοκρατία και σε πολλές λαϊκές κατακτήσεις. 18 Οκτώβρη 1981 ημέρα μεγάλης νίκης για το ΠΑΣΟΚ με 48% και τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς ξεκίνησε… αντάρτικο! Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, πρωτοστατεί σε κινήσεις βουλευτών της Ν.Δ. που ζητούν με επερωτήσεις στη Βουλή ουσιαστικά μεγαλύτερη κοινωνική πολιτική. Και δε διστάζει και δημόσια σύγκρουση με υπουργούς.
Η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας ήταν από τις πλέον σύντομες στην ιστορία του. Ξεχωριστή και πρώτη συνεδρίαση ήταν με μοναδικό θέμα την οικονομική διαχείριση του δήμου για το 2012 και εισηγητή τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κώστα Σιωνίδη.
Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος Παιονίας υπέβαλε για «προσωπικούς λόγους» ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης των Νέων Ιδεών, Βασίλης Ζησάκος. Στην προχθεσινή συνεδρίαση συμμετείχε ο αντικαταστάτης του, Κώστας Μπάρπας.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Στέφανος Τσιόνκης άσκησε κριτική στο δήμαρχο Παιονίας Θανάση Λαπόρδα, κατηγορώντας τον πως έχει βάλει στο περιθώριο και απαξιώνει τους προέδρους των κοινοτήτων
Τόπε και τόκανε και μάλιστα άμεσα. Ο υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Κιλκίς, Κώστας Κηπουρός, είχε διαπιστώσει πως στην είσοδο της Δοϊράνης κυμάτιζε ένα... απομεινάρι ελληνικής σημαίας. Αμέσος παρήγγειλε μια μεγάλη σημαία και την ανέβασε στον ιστό. Ετσι απλά. Χωρίς χρονοτριβή και μιζέρια...
Ο άνθρωπος για τις… δύσκολες δουλειές φαίνεται πως είναι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού (πρώην Εργων) και πλέον και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, ο Δημήτρης Τσαντάκης!
Ολίγον τι με πανηγυρισμό έμοιαζε η ανακοίνωση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά, για τις δυο αποσπάσεις εκπαιδευτικών στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς. Όμως μια Δημόσια Βιβλιοθήκη απαιτεί γνώση,