Σχόλια
Είναι τραγικό ότι τα βιβλία επιστράφησαν από τους υπευθύνους του δήμου Κιλκίς και παραδόθηκαν στην καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Κοντογιάννη σχεδόν στην 100η επέτειο της απελευθέρωσης του Κιλκίς.
Αλεξάνδρα Ιωαννίδου: Τώρα εγώ με ποιον να συμπορευθώ
Συντάκτης: Eidisis.gr
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ: Τώρα εγώ με ποιον να συμπορευθώ,
Δεν περιποιεί τιμή στο Κιλκίς ο θόρυβος που ξέσπασε με αφορμή την τύχη της βιβλιοθήκης του αείμνηστου καθηγητή Π. Μουλλά. Δεν περιποιούν τιμή ούτε και οι χειρισμοί, ένθεν και ένθεν, περί την τύχη της βιβλιοθήκης.
Εκνευρισμένος είναι με τα στελέχη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ, Αναστάσιος Αμανατίδης:
Στα έργα ανάπλασης του Κήπου – Πάρκου βρεθήκαμε προχθές, μαζί με το δήμαρχο Β. Μπαλάσκα, τους τεχνικούς του δήμου και τους υπευθύνους της κατασκευαστικής εταιρείας, θέλοντας να διαπιστώσουμε το τι ακριβώς γίνεται
Το ξαναγράφουμε μήπως και βρεθεί κάποιος και θέσει τους «υπευθύνους» προ των ευθυνών τους! Δεν μπορεί να καταρρέει η χώρα, να περικόπτονται μισθοί και συντάξεις και την ίδια στιγμή να υπάρχουν δημόσια κτήρια άδεια στο κέντρο του Κιλκίς,
Δρομολογείται τελικά λύση για το προσωπικό του Βοτανικού Κήπου Κρουσίων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπογράφεται σύντομα προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο δήμο Κιλκίς, την ΑΝ.ΚΙ και την «Δήμητρα»
«Οι εκδηλώσεις μας για την επέτειο των 100 χρόνων ήταν πολλές, ήταν καλές, ήταν πλήρεις… Αλλά δεν είδα και κανέναν σύμβουλο της μειοψηφίας… πατήστε και το πόδι σας καμιά φορά … Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Δεκέμβριο ..» απάντησε Κ. Αν. Αμανατίδης στις αιτιάσεις, κυρίως του κ. Τερζίδη, που χαρακτήρισε υποτονικές τις εκδηλώσεις πλην του ιστορικού συνεδρίου.
Η μια ευχάριστη είδηση είναι πως από την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε τα χρήματα από το υπουργείο και με αυτά θα εξοφλήσουμε τη β’ δόση του β’ εξαμήνου του 2012. Εν συνόλω 308.000 ευρώ για 35 εργαζόμενους.
Και τι θα κάνετε τώρα; Πολλοί σας μέμφονται ότι μόνο στα λόγια μένετε, ρώτησα τον Δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα, χθες το πρωί, κι ενώ το θέμα της παραίτησης 25 δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας «έπαιζε» πανελληνίως.