Σχόλια
Στον φίλο Χρίστο Ανθρακίδη που υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Έξι πέτρες εξήχθησαν από την χολή του -κοτζάμ μεταλλείο δηλαδή- και εφεξής να προσέχει.
Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο ΙΚΑ Κιλκίς μετά την αποκάλυψη πως καταγράφονταν πλασματικά ένσημα για την απόδοση επιδομάτων σε ασφαλισμένους που ουσιαστικά δεν τα δικαιούνταν ή δικαιούνταν μικρότερα ποσά.
Για πρωινό καφέ ήρθε στα γραφεία μας ο αγαπητός Δημήτρης Βουλγαράκης, επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.
Ιδιαιτέρως μαχητική και φέτος η πρόσκληση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς προς τους εργαζόμενους προκειμένου να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο την προσεχή Τετάρτη.
Χαιρετίζουμε την ορατή δια γυμνού οφθαλμού πύκνωση της αστυνόμευσης στο νομό. Σχεδόν καθημερινά τα μπλόκα της Τροχαίας διενεργούν ελέγχους και κάθε οδηγός γνωρίζει ότι στην επόμενη γωνία του δρόμου μπορεί να τον σταματήσουν,
Ο Φίλιππας Κοτανίδης συμμετείχε στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά- συνεταιριστικά θέματα και προβλήματα.
Η είδηση: Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Αριστείδης Μαυρόπουλος προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου.
Το άξιζε και εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια
Πάγκαλος: Αν εμφανιστώ στο Δικαστήριο θα «θάψω» τον Ακη
Συντάκτης: Eidisis.grΝα και μια είδηση που αξίζει να φιλοξενηθεί στη στήλη των σχολίων.
Η είδηση πρώτα.
Η δημιουργία του γραφείου υποστήριξης του πολίτη (τηλ. 2341351273), στο Νοσοκομείο, το οποίο κλείνει περίπου ένα χρόνο λειτουργίας, αντιμετωπίστηκε από τους συμπολίτες μας πολύ θετικά.
Επανειλημμένα έχουμε γράψει για την ανάγκη οι μαθητικές εκδρομές να γίνονται εντός Ελλάδας και οι ημερήσιες να γίνονται στο ν. Κιλκίς.