Σχόλια
ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Σύντροφοι, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί για την ανοικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Ελλάδα…
Είναι τραγική η εικόνα πολλών επιστημόνων, κυρίως καθηγητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όταν προσκαλούνται να γνωματεύσουν επί του θέματος των συνεπειών από τη λειτουργία μεταλλείων.
Επειδή ζούμε σε εποχή όπου τα μισόλογα δεν βοηθούν κανένα, όπως δεν προάγει το δημόσιο διάλογο η διατύπωση θέσεων ανάλογα με το εκάστοτε ακροατήριο, απευθύνουμε έκκληση προς τους εκπροσώπους φορέων και εξουσιών του νομού.
Όταν θέλουν μπορούν. Κι ας ισχύουν πάντα τα κενά και τα ελλείμματα σε προσωπικό και υποδομές. Ο λόγος για την αστυνομία. Όπου τις τελευταίες μέρες γίνονται «θαύματα» στα σύνορα.
Με τα καλύτερα ευρωπαϊκά νοσοκομεία μπορούσε να συγκριθεί το Νοσοκομείο Κιλκίς, όταν πρωτολειτούργησε. Μέχρι και εγκατάσταση μουσικής για να χαλαρώνουν οι νοσηλευόμενοι διέθετε.
«Κέρβερος» της κυβερνητικής πολιτικής ο Σούλης Καζαντζίδης. Διάβασε ένα δημοσίευμα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ (επικριτικό για τον Υπουργό Εργασίας Βρούτση) και έσπευσε να επισημάνει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα γράφει ο συνεργάτης μας.
Αναμένουμε την …επανόρθωση.
Τώρα τι περίεργοι συνειρμοί είναι αυτοί, αλλά έγραψα «Καζαντζίδης» και μου ήρθε στο νου ο Συμπιλίδης.
Να πάμε και στους …πράσινους συγκυβερνώντες. Εκεί -και να το θυμηθείτε- τα «νερά θα ταράξει» ένας άλλος γιατρός, ο οφθαλμίατρος Θανάσης Τσιραμπίδης. Που «πάει με χίλια» για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Και θα ανακατέψει εντελώς το εκλογικό παιχνίδι. Με επιδράσεις όχι μόνο σε κατεύθυνση σταυρών, αλλά και ψήφων.
Τη Δευτέρα ο γιατρός... «για τα μάτια όλου του κόσμου» οφθαλμίατρος Θανάσης Τσιραμπίδης είχε επέτειο. Συμπλήρωσε 20 χρόνια αφότου πρωτολειτούργησε το ιατρείο του στο Κιλκίς, επί της Περικλέους, στην πλατεία Ειρήνης, στο κέντρο της πόλης.
Τι γίνεται με τους «Ανεξάρτητους» βουλευτές που θα κάνατε χωριστή κοινοβουλευτική ομάδα; Ρώτησα τον βουλευτή Θόδωρο Παραστατίδη πρόσφατα στο Μεταλλικό.