Σχόλια
Να είχαμε μελέτες τώρα …μονολογεί ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης. Διότι αν τόσα χρόνια όσοι διαχειρίστηκαν τα θέματα του νομού φρόντιζαν αντί για δηλώσεις να προχωρήσουν τις μελέτες των δυο αντιπλημμυρικών φραγμάτων στη ηλιόλουστο και στο Σελιμλή, τώρα ο Γκουντενούδης θα μπορούσε να εντάξει τα δυο αυτά σημαντικότητα έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα.
Διότι εν προκειμένω …Λεφτά υπάρχουν, μελέτες δεν υπάρχουν…
Προβλήματα διαχείρισης στη φιλελεύθερη… πολυκατοικία
Συντάκτης: Eidisis.gr
Με πολλές αιχμές υποδέχθηκε την επιστροφή του στο… σπίτι της Ν.Δ. τον Κώστα Κιλτίδη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Αθανάσιος Τατάρογλου. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε:
Είναι γνωστό πως η νέα βουλευτής του Κιλκίς και του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, είναι φαρμακοποιός και εργάζονταν μαζί με τον πατέρα της. Πάνω, λοιπόν, που ο Δημήτρης Αγαθόπουλος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου και της Κοινωνίας Πολιτών, είπε πως θα ξεκουραστεί λίγο, η εκλογή της Ειρήνης, τον επέστρεψε στη σκληρή πραγματικότητα.
Με έναν εξέχοντα γνώριμό του, τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπο Αθανασίου, βουλευτή της Ν.Δ. ως επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας στις; Εκλογές της 6ης Μαίου, είχε την χαρά να συναντηθεί ο ημέτερος βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς, μετά την ορκωμοσία τους την περασμένη Παρασκευή.
Για να τελειώνουμε με το Ράδιο Αρβύλα που τροφοδοτεί τη λαϊκή φαντασία με σενάρια και φρούδες ελπίδες. Οι εκλογές θα γίνουν με βάση την απογραφή του 2001 και επομένως οι έδρες είναι τρεις. Και για να μην ξαναγραφούν σενάρια: Και η απογραφή του 2011 να ίσχυε πάλι τρεις θα ήταν οι έδρες του νομού.
Επίσης αμετάβλητος θα είναι ο αριθμός των υποψηφίων βουλευτών: Πέντε.
Ο Οδυσσέας Πιπερίδης, πρόεδρος της ΝΕ Κιλκίς της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόνο ευτυχισμένος δεν ήταν την ημέρα που ανακοινώθηκε ο «γάμος» της Ντόρας με τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά.
Το Σάββατο στην Φιλυριά γιορτάζει η ελληνική παραγωγή. Ο μόχθος του αγρότη που παράγει και τραβά μπροστά τη ζωή.
Εξοργισμένος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, με το επίπεδο χρηματοδότησης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και κατ’ επέκταση και των νομών της. Από τα 22,5 εκατομμύρια ευρώ που ήταν ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας, τους δόθηκαν 5,5 εκατ. ευρώ!
Πρόσκληση εστάλη προς όλους τους πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.. Και προς τον Κώστα Κιλτίδη. Πρόβλεψη: Ο Κώστας Κιλτίδης δεν θα παραστεί στην σύσκεψη της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο. Επί του παρόντος …αλωνίζει στα χωριά.
Ο πρώην υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος έχει αναλάβει να «τρέξει» τις εκλογές για το ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Κ. Μακεδονίας και του νομού Κιλκίς.