Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 5:22:30 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:42

Γενναιοδωρίες

Συντάκτης:

Γενναιόδωρες δεν είναι μόνο οι αποζημιώσεις. Και το άτοκο δάνειο που περιμένουν οι Ενώσεις για να πληρώσουν τις προκαταβολές στους αγρότες τους είναι εξίσου παχυλές.
Υπενθυμίζουμε τις τιμές: Στο σκληρό θα καταβληθούν 20 λεπτά/κιλό, στο μαλακό 14 και στο καλαμπόκι 12 λεπτά/κιλό.
Από το τίποτα καλή κι η Παναγιώταινα, που ισχυρίζεται ο θυμόσοφος λαός μας.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:41

Ένα χαλάζι θα τους έσωζε

Συντάκτης:

Ακούνε και διαβάζουν οι αγρότες των άλλων περιοχών για τις αποζημιώσεις που λαμβάνουν οι συνάδελφοί τους των δήμων Κιλκίς και Χέρσου για τις καταστροφές από χαλαζόπτωση την Άνοιξη και σκέφτονται πως ένα χαλάζι θα τους έσωζε κι αυτούς.
Αλλά δυστυχώς δεν….

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:41

Ερασιτεχνισμοί και σκοπιμότητες

Συντάκτης:

Οργάνωσε σύσκεψη των αγροτών της περιοχής του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αξιούπολης. Καλά και περίκαλλα το σκέφτηκε. Αφού όμως προσκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας   Μάκη Πεντζερετζή - από μέρες μάλιστα - γιατί δεν προσκάλεσε και τα «μικρά» κόμματα;
Και κάτι ακόμα: ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούσε η επιλεκτική ενημέρωση ενός μόνο μέσου ενημέρωσης; Τι ήθελε να κρύψει ο κ. Ελευθεριάδης και έπρεπε να μην παρίστανται οι δημοσιογράφοι τόσων εφημερίδων και ραδιοφώνων;
Ένα πάντως δεν εξυπηρετήθηκε: Το συμφέρον των αγροτών της περιοχής.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:24

Από την Πέμπτη η συμφωνία

Συντάκτης:

Λοιπόν, για να είμαστε ακριβείς. Επειδή ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας δεσμεύτηκε πως θα είναι η τελευταία χρονιά που θα μείνουν άταφοι οι νεκροί του ελληνοϊταλικού πολέμου που κείνται τώρα σε ομαδικούς τάφους.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:24

Γιατί δεν τον δέσμευσε

Συντάκτης:

Εξ όσων γνωρίζουμε ο κ. Καβαδόπουλος  τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών υποστήριξε το συνδυασμό του δημάρχου Νεόφυτου Παπαδόπουλου με αποτέλεσμα -και εξ αυτής της επιλογής του - να εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Παπαδόπουλος.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:23

Να παγώσουν τα τέλη

Συντάκτης:

Πάγωμα των τελών, ζητεί ο δημοτικός σύμβουλος Καβαδόπουλος και καταγγέλλει την διοικούσα πλειοψηφία ότι επιβάλλει πρόσθετα βάρη στους δημότες σε ένα επιβαρυμένο οικονομικά περιβάλλον. Ο κ. Καβαδόπουλος κατηγορεί επίσης με ανακοίνωσή του, τη διοίκηση του δήμου ότι χωρίζει τους οικισμούς σε «ημέτερους» και μη και αναλόγως κατανέμει τα κονδύλια για τα έργα.
Λαμπρά, θα έλεγε κάποιος που δεν γνωρίζει τα διαδραματισθέντα.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008 04:06

Χοντραίνει η αντιπαράθεση Καλπακίδη- Αϊδινίδη

Συντάκτης:

Δύο χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές και στο δήμο της Δοϊράνης ασχολούνται ακόμη με τα χρέη που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008 04:06

Τσιτουρίδης Αδειάζει Μαγγίνα

Συντάκτης:

Με δήλωσή του στο «Εθνος» ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, σε σχέση με τη μετεγκατάσταση του υπουργείου Απασχόλησης στο Ολυμπιακό ακίνητο, που στη συνέχεια βρέθηκε σκανδαλωδώς στα χέρια της Μονής Βατοπεδίου, αδειάζει τον διάδοχό του στο Υπουργείο, Β. Μαγγίνα:

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 07:06

Άρωμα εκλογών

Συντάκτης:

Αν διασώζονταν τα εκλογικά βιβλιάρια θα προτρέπαμε σιγά σιγά να τα ξεσκονίσετε. Διότι οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως τέλος της Άνοιξης θ’ ανοίξουν οι κάλπες.
Μετρήστε μαζί μας: Ξεσηκώθηκαν οι γιατροί για τις εφημερίες, υποσχέθηκε και κλείνει νέο μισθολόγιο ο Αβραμόπουλος για τη νέα χρονιά.

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 07:05

Ενάντια στο Αμερικανάκι

Συντάκτης:

Πήρε πόντους με τη στάση του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Σάββας Τσιτουρίδης. Και δεν εννοούμε πως έγινε δημοφιλέστερος στο Κιλκίς. Προφανώς εδώ όλοι θα του πούνε μπράβο που έβαλε στη θέση του το Αμερικανάκι, τον πρόεδρο της Γεωργίας Σαακασβίλι.