Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 3:23:49 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 07:06

Άρωμα εκλογών

Συντάκτης:

Αν διασώζονταν τα εκλογικά βιβλιάρια θα προτρέπαμε σιγά σιγά να τα ξεσκονίσετε. Διότι οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως τέλος της Άνοιξης θ’ ανοίξουν οι κάλπες.
Μετρήστε μαζί μας: Ξεσηκώθηκαν οι γιατροί για τις εφημερίες, υποσχέθηκε και κλείνει νέο μισθολόγιο ο Αβραμόπουλος για τη νέα χρονιά.

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 07:05

Ενάντια στο Αμερικανάκι

Συντάκτης:

Πήρε πόντους με τη στάση του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Σάββας Τσιτουρίδης. Και δεν εννοούμε πως έγινε δημοφιλέστερος στο Κιλκίς. Προφανώς εδώ όλοι θα του πούνε μπράβο που έβαλε στη θέση του το Αμερικανάκι, τον πρόεδρο της Γεωργίας Σαακασβίλι.

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 07:05

Ανακουφισμένος

Συντάκτης:

Μόνο που δεν πανηγύρισε με την αναβολή του «Καποδίστρια 2» ο Δήμαρχος Γαλλικού Γ. Θεοδωρίδης. Και γιατί να το κρύψει άλλωστε. Δεν θέλει μεγαλύτερους δήμους κι έχει το κουράγιο και το λέει.
Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που κι αυτοί δεν θέλουν, αλλά ποιούν …διπλωματικότερη στάση.
Σου λένε, είτε διαφωνήσουμε είτε όχι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Γιατί να πάμε κόντρα στο ρεύμα;
Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:48

Ο ίδιος είναι;

Συντάκτης:

Παρέλαση κάνουν από την τηλεόραση τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση εκβιασμού. Μεταξύ αυτών κι ένα επώνυμο «Καραμπέρης».
Έχει άραγε σχέση με τον Καραμπέρη που ανέλαβε την προεδρία του Κιλκισιακού για μισό φεγγάρι πριν δυο τρία χρόνια και τα παράτησε και έφυγε;

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:47

Από την Αρτα

Συντάκτης:

Ενας νέος αγρότης από την Αρτα τηλεφώνησε στα γραφεία των εφημερίδων μας και μας εξέπληξε.
Αναζητώντας ο ίδιος έναν διαφορετικό δρόμο αγροτικής παραγωγής, έφθασε να ψάχνει στοιχεία για την καλλιέργεια του ροδιού. Κι όπως μας είπε, βρήκε στην ιστοσελίδα μας, www.eidisis.gr, το ρεπορτάζ για τα εγκαίνια λειτουργίας της ιδιωτικής μονάδας πολλαπλασιαστικού υλικού δενδρυλλίων ροδιάς, Agronet E.E. στο Δυτικό ν. Πέλλας, από τον κ. Κιλτίδη και την αναγνώριση της Ομάδας  Παραγωγών «Το Ρόδι» Γουμένισσας ν. Κιλκίς.

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:47

«Οικονομική τρομοκρατία»

Συντάκτης:

Εντύπωση προκαλούν τα καθημερινά και ολίγον απλοϊκά ρεπορτάζ και σε τοπικό επίπεδο, σύμφωνα με τα οποία, η κρίση χτύπησε ήδη και το Κιλκίς και κλείνουν καταστήματα στην πόλη!
Δεν κατανοούν ότι με τέτοια ρεπορτάζ ασκούν μια οικονομική τρομοκρατία και επιτείνουν το πρόβλημα, που κυρίως σ’ αυτή τη φάση έχει ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
Το τραγικό είναι, πως οι ίδιοι που μιλούν για κλείσιμο καταστημάτων, λόγω διεθνούς κρίσης, είναι αυτοί που διαφημίζουν καθημερινά τα καζίνο των Σκοπίων!

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:30

Πως τα προλαβαίνει;

Συντάκτης:

Πριν από μέρες συνόδευσε την κόρη του στην Ιταλία, όπου σπουδάζει, προχθές γύρισε από τετραήμερο επιστημονικό συνέδριο της Γαλλίας, το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς σε ιατρική ημερίδα και ταυτόχρονα οργανώνει επαφές με κοινωνικούς φορείς της νομαρχιακής παράταξης που ηγείται, ενώ συμμετέχει και στη δράση του ΠΑΣΟΚ!
Ο λόγος για τον Γιώργο Φραγγίδη, που παρακολουθεί και συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία και ως γιατρός και ως πολιτικός τα τεκταινόμενα.

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:30

Ατόπημα της ΠΑΣΚΕ Δημ. Υπαλλήλων

Συντάκτης:

Μονοπαραταξιακό προεδρείο πρότεινε και ψήφισε η δημοτική παράταξη της ΠΑΣΚΕ στους δημοτικούς υπαλλήλους, μετά την επικράτησή της στις τελευταίες εκλογές και την εκλογή 5 συμβούλων της στη διοίκηση του Συλλόγου, έναντι 2 της ΔΑΚΕ.
Κακώς, κάκιστα. Δεν είχε τίποτα να φοβηθεί η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, αν ψήφιζε για τη θέση του αντιπροέδρου το μέλος της ΔΑΚΕ, που προτάθηκε, όταν μάλιστα μιλά για ενότητα στο χώρο των δημοτικών υπαλλήλων και δια του τίτλου του συνδυασμού της, που είναι: «Ενωμένοι Εργαζόμενοι ΟΤΑ».

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:30

Το ΠΑΣΟΚ Γουμένισσας μπροστά

Συντάκτης:

Μας εξέπληξε ευχάριστα η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Γουμένισσας με την πρωτοβουλία της να οργανώσει μια όμορφη μουσική βραδιά, με την ευκαιρία της επετείου του Πολυτεχνείου.
Μάλιστα, τα στελέχη της οργάνωσης παρουσίασαν και βίντεο με την 18χρονη πορεία του ΠΑΣΟΚ Γουμένισσας.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 09:29

Δύσκολοι καιροί

Συντάκτης:

Τα στελέχη του Υπουργείου που μίλησαν στη συνέχεια, περιέγραψαν τις δυσκολίες που έρχονται για αμπέλι-κρασί, εξ αιτίας του έντονου ανταγωνισμού από Αμερική-Αυστραλία, που έχουν κατακλύσει τις αγορές με φθηνό κρασί.