Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 2:34:19 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:30

Το ΠΑΣΟΚ Γουμένισσας μπροστά

Συντάκτης:

Μας εξέπληξε ευχάριστα η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Γουμένισσας με την πρωτοβουλία της να οργανώσει μια όμορφη μουσική βραδιά, με την ευκαιρία της επετείου του Πολυτεχνείου.
Μάλιστα, τα στελέχη της οργάνωσης παρουσίασαν και βίντεο με την 18χρονη πορεία του ΠΑΣΟΚ Γουμένισσας.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 09:29

Δύσκολοι καιροί

Συντάκτης:

Τα στελέχη του Υπουργείου που μίλησαν στη συνέχεια, περιέγραψαν τις δυσκολίες που έρχονται για αμπέλι-κρασί, εξ αιτίας του έντονου ανταγωνισμού από Αμερική-Αυστραλία, που έχουν κατακλύσει τις αγορές με φθηνό κρασί.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 09:28

Με τσαμπουκά!

Συντάκτης:

Στην ίδια συνάντηση, ο νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, αφού ξεκαθάρισε κι αυτός, πως η ένταξη της περιοχής στις ρυθμίσεις αυτές είναι απόλυτα θετικές και επιβάλλεται η οργάνωση σε Ομάδα Παραγωγών, για να δοθεί προοπτική στην καλλιέργεια της αμπέλου, είπε και μιαν αλήθεια, με δυο λαϊκές κουβέντες.
«Μπήκατε ισότιμα στη νέα ΚΟΑ, και μπορείτε να πάρετε μεγάλες επιδοτήσεις, λόγω του τσαμπουκά του Κιλτίδη».

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 09:27

Στήριξε το τσάπουρνο ο Κιλτίδης

Συντάκτης:

Με τους αμπελουργούς που καλλιεργούν το τσάπουρνο συναντήθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης, στο δημαρχείο Αξιούπολης, έχοντας μαζί του και διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:27

Βάλτε τις φωνές…

Συντάκτης:

Κι εκείνες τις εργατικές κατοικίες αστικού τύπου στην Αξιούπολη δεν τις λησμονήσαμε. Ελπίζουμε μάλιστα να μην τις λησμόνησε και ο οργανισμός Εργατικής Κατοικίας. Ο οποίος δεσμεύτηκε πως και μέσα στην πόλη θα φτιάξει και το παλιό σχέδιο για 48 κατοικίες στην Πύλη δεν θα το ακυρώσει.
Δήμαρχε Σόνια,  ούτε εσείς λησμονείτε φυσικά. Αλλά τα χρόνια περνούν και οι εκλογές δεν είναι τόσο μακριά. Οπότε βάλτε καμιά φωνή και μην αρκείστε σε …δεσμεύσεις κυβερνητικών αξιωματούχων.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:26

Εκ των ων ουκ άνευ

Συντάκτης:

Να ελπίζει ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος να είναι μέλος της κυβέρνησης ο Κώστας Κιλτίδης και μετά τον πολυαναγγελθέντα ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Να ελπίζει και να το εύχεται. Διότι άντε ύστερα να βρεις κονδύλια από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης για το δρόμο Ποντοκερασιάς - Λιθοτόπου ( πέρασε μια δεκαετία από τότε που συντάχθηκε η μελέτη) και για το φράγμα Μεταξοχωρίου κ.ο.κ.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:26

www.polikastrolive.com

Συντάκτης:

Μια ομάδα νέων ανθρώπων από το Πολύκαστρο έστησε μια όμορφη ιστοσελίδα για την πόλη τους, το Πολύκαστρο, όπου ένας επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα.
Μπράβο σ’ αυτούς τους νέους, για τις ανησυχίες τους, το ενδιαφέρον τους για τον τόπο και τους ανθρώπους, για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.
Αξίζει να  τους επισκεφθείτε στο διαδίκτυο:  www.polikastrolive.com.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:26

Με συντονιστή τον Τάσο!

Συντάκτης:

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του νομάρχη Βαγγέλη Μπαλάσκα να παρουσιάσει το βιβλίο του αντιπροέδρου της Βουλής Γεωργίου Σούρλα, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. Πρόκειται για τους 7.976 πεσόντες, που παραμένουν άταφοι ή προσωρινά θαμμένοι στη Β. Ηπειρο, στη νότια Αλβανία.
Όμως, είναι σίγουρος για την επιλογή του να ορίσει συντονιστή της συζήτησης τον αντινομάρχη Αναστάσιο Αμανατίδη; Ο Τάσος δεν φημίζεται για το λακωνικό του λόγο κι όταν βλέπει μικρόφωνο γίνεται άλλος άνθρωπος

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:15

Σε Πάτρα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία

Συντάκτης:

Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, τόνισε σε ομιλία του σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Λούρου  του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. «Η χώρα είναι αθωράκιστη στην ακρίβεια καθώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. ασχολείται με την προστασία του κεφαλαίου και την υπόθαλψη των φοροφυγάδων…» είπε ο κ. Φλωρίδης που πρότεινε αντί η κυβέρνηση να δώσει χωρίς κοινωνικό έλεγχο τα 28 δις στις τράπεζες να τις δώσει για να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:15

Ικανοποίηση

Συντάκτης:

Έλαμπε από ικανοποίησε ο Νώντας Κοκοβίδης στο χορό των εκδοροσφαγέων. Ο λόγος ήταν ότι ο παρών στην εκδήλωση Σ. Τσιτουρίδης είχε πλέξει το εγκώμιο του αντιδημάρχου για την δουλειά του στον τομέα της καθαριότητας του δήμου!