Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 2:27:27 πμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 07:04

Το πραγματικό νόημα

Συντάκτης:

Σωστή η κίνηση του βουλευτή Σάββα Τσιτουρίδη να συναντηθεί με τις διοικήσεις των δυο ενώσεων του νομού. Όχι τόσο για να ενημερωθεί -  πασίγνωστα είναι τα πάθη των αγροτών- αλλά διότι έχει το έναυσμα να συναντηθεί με τη «νέα ηγεσία του ΥΠΑΓΑΤ» από όπου θα πάρει τις απαντήσεις και θα τιςμεταφέρει στους αγρότες.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 07:04

Θα το ξαναδούν…

Συντάκτης:

Άνοιξε χαραμάδα ελπίδας… Η αλληλοσπαρασσόμενη διοίκηση του συνδέσμου  ΟΤΑ μείζονος Θεσσαλονίκης ενδέχεται να επανεξετάσει το αίτημα των τεσσάρων δήμων του νομού να «φιλοξενηθούν» στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης τα σκουπίδια τους.
Η αρνητική θέση σε προγενέστερη συνεδρίαση, λένε, οι πληροφορίες, οφειλόταν σε εσωτερικές διαμάχες κυρίως.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:46

Η Κοινωνία Πολιτών καταγγέλλει

Συντάκτης:

«Η συνεχιζόμενη αιματοχυσία στη Γάζα δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. Δεν μπορεί να εξισώνεται ο θύτης με το θύμα. Η υποκρισία των μεγάλων δυνάμεων και των Διεθνών Οργανισμών είναι εγκληματική. Η παρότρυνση και η ανοχή σε πράξεις βίας σε άμαχους πληθυσμούς δημιουργούν αφόρητες συνθήκες για την επιβίωση 1.500.000 κατοίκων οι οποίοι ουσιαστικά ζούν σε μια τεράστια φυλακή.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:46

Οι μεγάλοι κι οι μικροί

Συντάκτης:

Τα περιστατικά που θα αφηγηθώ τα διαπίστωσα ιδίοις όμμασιν και αντίλογος δεν χωρεί.
Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, Τρίτη ημέρα μετά την χιονόπτωση του Σαββάτου, ώρα 12 το μεσημέρι. Βαδίζω επί της 21ης3 Ιουνίου και στο πεζοδρόμιο μπροστά από μεγάλη τράπεζα η πεζοπορία αποτελεί επικίνδυνο σπορ. Τα χιόνια δεν έχουν απομακρυνθεί, προφανώς κάποιοι έριξαν αλάτι και οι διαβάτες έκαναν τσουλήθρες.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:44

Σεβασμός στον πελάτη

Συντάκτης:

Και άλλη φορά το γράψαμε και θα το επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία: Ένας απλός τρόπος για να αντιλαμβάνεται ο καταναλωτής ποιος καταστηματάρχης είναι σωστός και ποιος …παραλίας, είναι ο έμπρακτος σεβασμός που επιδεικνύει στους πελάτες του σε κάθε χιονόπτωση.
Επιλέξτε λοιπόν φίλοι αναγνώστες να επιβραβεύετε εκείνους που καθαρίζουν το πεζοδρόμιο που αναλογεί στο κατάστημά τους προστατεύοντας τους πελάτες τους. Κι όταν βλέπετε πάγους και χιόνια μπροστά σε είσοδο καταστήματος, προσπεράστε το.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 08:08

Ευφάνταστα σενάρια

Συντάκτης:

Δέστε τώρα πως τα σκαρώνει η ζωή τα …δράματα…
Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Κιλκίς σέρνει στα δικαστήρια το υπουργείο πολιτισμού, διότι αρνείται (το υπουργείο) να καταβάλει τη συμμετοχή του στην υλοποίηση προγραμμάτων του ΟΠΟΝΓΑ, αν και έχει υπογράψει σχετικές δεσμευτικές συμβάσεις με το δήμο.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 08:06

Επανόρθωσε ο Χατζηγάκης

Συντάκτης:

Μπορεί ο απερχόμενος να μην έκανε καμία αναφορά στον υφυπουργό του, επανόρθωσε όμως λίγο μετά ο ερχόμενος, Σωτήρης Χατζηγάκης, που μίλησε με θερμά λόγια για τους δυο υφυπουργούς.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 08:06

Πικρόχολος ο Κοντός

Συντάκτης:

Μέχρι και τον τελευταίο κλητήρα του υπουργείου ευχαρίστησε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο απερχόμενος υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, αλλά δεν βρήκε να πει ούτε ΜΙΑ κουβέντα για τον υφυπουργό του, Κώστα Κιλτίδη.
Μήπως ευθύνονταν ο υφυπουργός του για το σκάνδαλο Βατοπαιδίου, που στοίχισε την απομάκρυνση του κ. Κοντού ή ήθελε να πάρει την ευθύνη επάνω του ο κιλκισιώτης πολιτικός;
Προφανώς για βλάκες μας θεωρούν εμάς τους κιλκισιώτες.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:52

Ο Τάκης πρόεδρος

Συντάκτης:

Στο δήμο Πολυκάστρου… μετακόμισε ο δαίμων της φωτοσύνθεσης  το νέο αντιδήμαρχο Μουριών, Δημήτρη Τσιφτσόπουλο, και τον έκανε μάλιστα και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, στη θέση του Τάκη Τατσίδη, που ανανέωσε τη θητεία του για την επόμενη διετία.
Ο Δημήτρης Σμυδάκης τιμά τις προεκλογικές συμφωνίες του

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:51

Ομόφωνα ο Λαζαρίδης

Συντάκτης:

Με απόλυτη ομοφωνία επανεκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο αγαπητός σε όλους Μανώλης Λαζαρίδης, σύμβουλος του Παύλου Πασσαλίδη.
Το μπράβο αξίζει σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Κιλκίς, που αντέδρασαν με θετικό τρόπο απέναντι στην προσωπικότητα του Μανώλη. Κι εμείς χαιρόμαστε διπλά για την καθολική αναγνώριση που απολαμβάνει ένας εξαιρετικός μας φίλος.