Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020, 8:01:57 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:27

Βάλτε τις φωνές…

Συντάκτης:

Κι εκείνες τις εργατικές κατοικίες αστικού τύπου στην Αξιούπολη δεν τις λησμονήσαμε. Ελπίζουμε μάλιστα να μην τις λησμόνησε και ο οργανισμός Εργατικής Κατοικίας. Ο οποίος δεσμεύτηκε πως και μέσα στην πόλη θα φτιάξει και το παλιό σχέδιο για 48 κατοικίες στην Πύλη δεν θα το ακυρώσει.
Δήμαρχε Σόνια,  ούτε εσείς λησμονείτε φυσικά. Αλλά τα χρόνια περνούν και οι εκλογές δεν είναι τόσο μακριά. Οπότε βάλτε καμιά φωνή και μην αρκείστε σε …δεσμεύσεις κυβερνητικών αξιωματούχων.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:26

Εκ των ων ουκ άνευ

Συντάκτης:

Να ελπίζει ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος να είναι μέλος της κυβέρνησης ο Κώστας Κιλτίδης και μετά τον πολυαναγγελθέντα ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Να ελπίζει και να το εύχεται. Διότι άντε ύστερα να βρεις κονδύλια από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης για το δρόμο Ποντοκερασιάς - Λιθοτόπου ( πέρασε μια δεκαετία από τότε που συντάχθηκε η μελέτη) και για το φράγμα Μεταξοχωρίου κ.ο.κ.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:26

www.polikastrolive.com

Συντάκτης:

Μια ομάδα νέων ανθρώπων από το Πολύκαστρο έστησε μια όμορφη ιστοσελίδα για την πόλη τους, το Πολύκαστρο, όπου ένας επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα.
Μπράβο σ’ αυτούς τους νέους, για τις ανησυχίες τους, το ενδιαφέρον τους για τον τόπο και τους ανθρώπους, για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.
Αξίζει να  τους επισκεφθείτε στο διαδίκτυο:  www.polikastrolive.com.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:26

Με συντονιστή τον Τάσο!

Συντάκτης:

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του νομάρχη Βαγγέλη Μπαλάσκα να παρουσιάσει το βιβλίο του αντιπροέδρου της Βουλής Γεωργίου Σούρλα, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. Πρόκειται για τους 7.976 πεσόντες, που παραμένουν άταφοι ή προσωρινά θαμμένοι στη Β. Ηπειρο, στη νότια Αλβανία.
Όμως, είναι σίγουρος για την επιλογή του να ορίσει συντονιστή της συζήτησης τον αντινομάρχη Αναστάσιο Αμανατίδη; Ο Τάσος δεν φημίζεται για το λακωνικό του λόγο κι όταν βλέπει μικρόφωνο γίνεται άλλος άνθρωπος

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:15

Σε Πάτρα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία

Συντάκτης:

Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, τόνισε σε ομιλία του σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Λούρου  του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. «Η χώρα είναι αθωράκιστη στην ακρίβεια καθώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. ασχολείται με την προστασία του κεφαλαίου και την υπόθαλψη των φοροφυγάδων…» είπε ο κ. Φλωρίδης που πρότεινε αντί η κυβέρνηση να δώσει χωρίς κοινωνικό έλεγχο τα 28 δις στις τράπεζες να τις δώσει για να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:15

Ικανοποίηση

Συντάκτης:

Έλαμπε από ικανοποίησε ο Νώντας Κοκοβίδης στο χορό των εκδοροσφαγέων. Ο λόγος ήταν ότι ο παρών στην εκδήλωση Σ. Τσιτουρίδης είχε πλέξει το εγκώμιο του αντιδημάρχου για την δουλειά του στον τομέα της καθαριότητας του δήμου!

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 08:27

Έτοιμο το ΤΕΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο φορέας που εμφανίστηκε ιδιαίτερα προετοιμασμένος στο νομαρχιακό συμβούλιο, ήταν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Ν.Ε νομού Κιλκίς, τις προτάσεις του οποίου κατέθεσε ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Κεμεντσεντσίδης.
Σ’ ένα έγγραφο πέντε σελίδων το ΤΕΕ πρότεινε σειρά έργων, με βασικούς άξονες τα έργα υποδομής, την προστασία του περιβάλλοντος, την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και την υγεία.

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 08:27

Απροετοίμαστοι οι δήμαρχοι

Συντάκτης:

Υποτίθεται πως μέσα από το ΕΣΠΑ οι δήμοι μας ελπίζουν να δουν μιαν… άσπρη ημέρα και χρηματοδότηση μεγάλων και μικρών έργων. Ωστόσο, στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, ειδικά για το θέμα αυτό, οι περισσότεροι των δημάρχων εμφανίστηκαν απροετοίμαστοι, ενώ και τα δημοτικά συμβούλια δεν ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό, με τις προτεραιότητές τους και τις επιλογές τους για Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 08:26

Στο μάτι του κυκλώνα ο Γ. Φραγγίδης

Συντάκτης:

Στην περασμένη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου ο επικεφαλής του συνδυασμού του ΚΚΕ «επιτέθηκε» στον Γιώργο Φραγγίδη, λέγοντας πως «δεν είστε ανεξάρτητος κ. Φραγγίδη, από το ΠΑΣΟΚ στηριχτήκατε…»
Προχθές, όταν ο Φραγγίδης «επιτέθηκε» στο νομάρχη Β. Μπαλάσκα, λέγοντάς του «πασαρέλα του κυβερνητικού έργου κάνετε», πήρε την απάντηση:
«Που την είδατε την αναφορά μου στην κυβέρνηση. Πήρατε φόρα επειδή θα είστε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ…».

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 08:26

Εν συντομία

Συντάκτης:

Είδε την αίθουσα γεμάτη από εκπροσώπους φορέων ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Γιώργος Γεωργαντάς και… τρόμαξε, πως θα του ξεφύγει ο χρόνος. Γι’ αυτό και πριν την έναρξη της συνεδρίασης ξεκαθάρισε πως οι ομιλίες θα είναι αυστηρώς δεκάλεπτες.