Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45:30 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008 11:58

Συνέλευση γαλάζιων

Συντάκτης:

Όπως συμβαίνει πάντα, στις εφημερίδες μας (ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ) καταχωρίστηκαν αναλυτικά ρεπορτάζ από όσα διαμείφθηκαν στη νομαρχιακή συνέλευση της Ν.Δ στο Κιλκίς.
Με τις τοποθετήσεις σχεδόν όλων των στελεχών του ν. Κιλκίς που μίλησαν, με το γενικό κλίμα, με τις θέσεις της κεντρικής διοίκησης, με σχόλια και με όσα τέλος πάντων από την εκδήλωση της προπερασμένης Κυριακής  παρουσίασαν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.
* * *
Η κριτική και οι συγκρίσεις με ανάλογα δημοσιεύματα  είναι δικό σας έργο, φίλοι αναγνώστες. Εμείς τιμήσαμε με τη δουλειά μας, το μισό ευρώ που πληρώνετε για να αγοράζετε τις εφημερίδες μας και να ενημερώνεστε. Πάνω σε όσα συμβαίνουν πραγματικά στο Κιλκίς. Και όχι πάνω σε όσα θα θέλαμε  να συμβαίνουν. Ή, το χειρότερο, πάνω σε όσα θα ήθελαν να συμβαίνουν κάποιοι που χρησιμοποιούν ορισμένες εφημερίδες που μετατρέπονται σε παπαγαλάκια τους.

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008 11:58

Να δούμε έργα

Συντάκτης:

Να εξηγούμαστε για να μην τρελαθούμε εντελώς σ’ αυτόν τον τόπο.
Η χωροθέτηση του Δικαστικού Μεγάρου αποφασίστηκε να γίνει στο οικόπεδο του στρατοπέδου Καραγιαννοπούλου, επειδή κρίθηκε ως η ταχύτερη λύση.
Μάλιστα λέχθηκε πως από τις αρχές του 2009 την Άνοιξη τέλος πάντων, μπορεί να ξεκινήσει η κατασκευή του Μεγάρου.
Όθεν, ετούτο το γαϊτανάκι με τις υπογραφές των υπουργών και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων ας σταματήσει. Άνοιξη θα κριθούν όσοι επέκριναν τη λύση των δίδυμων ως χρονοβόρων κλ.π. και έβαλαν μπροστά τη λύση της μεραρχίας.
Μέχρι τότε ούτε πανηγύρια, ούτε θρηνωδίες. Έργο περιμένουμε.
Και σε τέσσερις πέντε μήνες τα ξαναλέμε.

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 07:18

Χαλίτσιος: Είστε ΠΑΣΟΚ κ. Φραγγίδη

Συντάκτης:

Τον περιορισμό των απευθείας αναθέσεων, αλλά και το σταμάτημα των προστριβών για το θέμα αυτό, ζήτησε ο Γιώργος Φραγγίδης στο νομαρχιακό συμβούλιο, με την προτροπή να ασχοληθεί το συμβούλιο με σοβαρά θέματα, αναφέροντας και αυτά των αγροτών.
Δεν έχασε την ευκαιρία ο Κώστας Χαλίτσιος: «Μην χάνουμε την ουσία. Για τα προβλήματα των αγροτών ευθύνονται οι πολιτικές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κι εσείς κ. Φραγγίδη δεν είστε ανεξάρτητος. Με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ βγήκατε, στέλεχός του είστε…»
Φραγγίδης: «Δε μίλησε κανείς για ανεξάρτητο συνδυασμό…».

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 07:18

Πήγε να βγει κι από πάνω

Συντάκτης:

Διότι δεν το έχουν πολύ έτσι και διαμαρτυρηθεί η κομματική βάση να την αντιμετωπίζουν ως …προδότες!
Αυτό δεν έκανε κι ο κατά τα άλλα σεβάσμιος Χατζηγάκης;2 όταν πλήθυναν οι φωνές διαμαρτυρίας των Γαλάζιων του Κιλκίς τόλμησε να πει το εξής: Τι θέλετε δηλαδή να κάνουμε; να παραδώσουμε τα όπλα; Εμείς δεν παραδίδουμε τα όπλα. Όποιος θέλει ας τα παραδώσει…
Και τότε ξέσπασαν πάνω του οι Γαλάζιοι. Με πρώτο τον Γιώργο Γαβριηλίδη. : « Μην μας βάζετε εμάς τέτοια διλήμματα…»

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 07:17

Για την ανεργία

Συντάκτης:

Δεν περιορίστηκαν μόνο στα τρέχοντα  (Βατοπέδιο ) και τα ημέτερα (Δικαστικό) θέματα οι νεοδημοκράτες που μίλησαν στην πρόσφατη νομαρχιακή συνέλευση στο Κιλκίς.
Ορισμένοι ανέπτυξαν καίρια προβλήματα του νομού. Η Ντίνα Συμεωνίδου  ξέφυγε από τη ρουτίνα των ημερών (και μηνών) και αναφέρθηκε το μείζον πρόβλημα της ανεργίας στο νομό, ειδικότερα της ανεργίας των γυναικών και επίσης στην άδικη και αντιπαραγωγική μεταχείριση του νομού στον αναπτυξιακό νόμο, όπου εντάχθηκε στην ίδια κατηγορία κινήτρων με το ν. Θεσσαλονίκης.

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 07:03

Μήνυμα εμπόρων

Συντάκτης:

Με ηχητικό μήνυμα προς τους καταναλωτές και με τη φωνή του προέδρου του, Σταύρου Χατζηγεωργιάδη, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς αντιδρά στα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, ζητώντας «φορολογική δικαιοσύνη, σύγχρονο και σταθερό φορολογικό πλαίσιο, όχι στους αιφνιδιασμούς, ναι στο αφορολόγητο όριο των 10.500 ευρώ και απόσυρση του άρθρου 14 τώρα». Στο μήνυμά τους οι έμποροι προτρέπουν την κυβέρνηση να «ψάξει αλλού για φοροδιαφυγή και όχι στο νόμιμο στεγασμένο εμπόριο».

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 07:02

Η περιοδικότητα της «πολιτικής βρώμας»

Συντάκτης:

Μια παρατήρησή του μάς μετέφερε ο αναγνώστης μας Μιχάλης Γαλανάκης, από την Καλίνδρια, όσον αφορά την «πολιτική βρώμα» που βιώνει η χώρα, όπως είπε.
«Εχω παρατηρήσει πως κάθε 20 χρόνια η χώρα αντιμετωπίζει ένα έντονο κλίμα «πολιτικής βρώμας». Κάνει τον κύκλο της, περνάμε στην κάθαρση και συνεχίζουμε. Τώρα βρισκόμαστε στο κλείσιμο αυτού του κύκλου».

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 06:44

Κάτι κινείται για το ΤΕΙ

Συντάκτης:

Τώρα που πλησιάζει να ολοκληρωθούν οι νέες κτηριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κιλκίς, κάτι καλό κινείται γύρω από την προοπτική του υπάρχοντος Τμήματος, αλλά και την προσπάθεια να αποκτήσουμε και νέα τμήματα.

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 06:43

Τα είπε ο Αδαμόπουλος στο Χατζηγάκη

Συντάκτης:

Στη Ν.Δ. μόνο ένας πραγματικός «αντάρτης» υπάρχει και ακούει στο όνομα, Γιάννης Αδαμόπουλος. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου είναι βέβαια «αντάρτης» γενικώς, εντός και εκτός κόμματος.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2008 10:53

Μηνάς ο μεταρρυθμιστής

Συντάκτης:

Ο πλέον φιλο-ηγετικός αποδείχτηκε ο συνάδελφος Μηνάς Παπαδόπουλος. Εκεί που γινόταν της κακομοίρας και η κυβέρνηση άκουγε τα σχολιανά της, ο Μηνάς επιχείρης3ε να πετάξει την μπάλα έξω από το γήπεδο. « Τι θα γίνει με τον Καποδίστρια 2»; Πως θα γίνουν οι εκλογές; ρώτησε.
Και πήρε ανάσες ο Χατζηγάκης απαντώντας ότι ο υπουργός Εσωτερικών το μελετάει το πράμα και προσεχώς θα παρουσιάσει την πρότασή του και άλλα …γλαφυρά.
Αλλά την ανάσα του την πήρε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.