Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020, 3:13:26 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:38

Τυχερός ο δήμος Ευρωπού

Συντάκτης:
Περιχαρής είναι ο δήμαρχος Ευρωπού Ευθύμης Κουρτζανίδης, που βλέπει τρία βασικά του προβλήματα και αιτήματα να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης, δίνοντας προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή του, που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη τα χωριά του δήμου του.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:37

Διαφορά μιας πολυθρόνας

Συντάκτης:
Τι να πω κι εγώ με όσα παθαίνω στο σπίτι μου στο Μεταλλικό. Όταν κάθομαι στην τριθέσια πολυθρόνα του σαλονιού μου επικοινωνώ τηλεφωνικά μέσω του δικτύου της «Ματσεντόνια». Και για να επιστρέψω στο δίκτυο του COSMOTE μετακινούμαι στη διθέσια!
Βάλαμε στα σπίτια μας τον …Γκρούεφσκι.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:36

Η «Ματσεντόνια» σας καλωσορίζει

Συντάκτης:
Δέκτες παραπόνων πολλών πολιτών - συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας γίναμε κατ’ επανάληψη. Στο μισό νομό η επικοινωνία γίνεται μέσω του δικτύου της ΠΓΔΜ. Και θεωρούν προσβλητικό καθώς ταξιδεύουν στο οδικό δίκτυο του νομού να τους καλωσορίζουν με μήνυμα από τη «Ματσεντόνια».
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:22

Κιλτίδειον Πάθος

Συντάκτης:
Μεγάλο τμήμα των ανακοινώσεων του Κ. Κιλτίδη προς τους δημοσιογράφους των τοπικών μ.μ.ε. ήταν αφιερωμένη στην πολιτική του επί των δασών.  Μιλούσε με πάθος ο κιλκισιώτης πολιτικός και μερικές φορές, επειδή καταλάβαινε πως όσα έλεγε μπορούσαν να εκληφθούν και ως «ευλογία της ημετέρας γενειάδας» έσπευδε προκαταβολικά να ζητήσει την κατανόηση μας.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:21

Αισιοδοξία Κιλτίδη

Συντάκτης:
Την παρουσίαση μεγάλων αγροτικών έργων, που προωθήθηκαν πρόσφατα και φέρουν τη σφραγίδα τους, για το νομό Κιλκίς παρουσίασε ο υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, στην τακτική συνέντευξή του στα τοπικά ΜΜΕ.
Ξεκίνημα για Αρτζάν και επέκταση του αρδευτικού δικτύου της, νέα φράγματα σε Πάικο, Πλατανιά Πολυκάστρου και Κρούσια, αξιοποίηση των Χιλίων Δένδρων και δάσους Πεδινού, κ.λπ.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:20

Οι αγρότες είναι εδώ!

Συντάκτης:
Τα εγκαίνια των γραφείων τους πραγματοποίησαν οι γεωργοκτηνοτρόφοι του Κιλκίς, σκορπώντας αισιοδοξία, όχι μόνο στα μέλη του Συλλόγου, αλλά σε όλη την κοινωνία. Νέοι άνθρωποι, πραγματικοί αγρότες, πέρα και πάνω από κόμματα, αποφάσισαν εδώ και καιρό να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και την κοινωνική τους ομάδα, συνεπώς και για τον τόπο μας.
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008 09:24

Στη Νάπολι

Συντάκτης:
Στη Νάπολι της Ιταλίας, βρέθηκε προ ημερών ο Δήμαρχος Κιλκίς. Δ. Τερζίδης. Υποθέτουμε όχι για να «κλέψει» από τους Ναπολιτάνους το σύστημα αποκομιδής των σκουπιδιών.
Διότι το κακό θα είναι διπλό. Και τα σκουπίδια θα περισσέψουν στους δρόμους του Κιλκίς και η μείζων μειοψηφία θα χαλάσει τον κόσμο.
Και δεν θα είναι απολύτως σαφές ποιο θα είναι το πλέον δυσβάστακτο.
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008 09:23

Γερμανός ο Σμυδάκης

Συντάκτης:
Μετά την αυγουστιάτικη ευλογία που πήρε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης, μετέβη για μια εβδομάδα στη Γερμανία, για να πάρει και την… ευλογία (εμπειρία) των Ευρωπαίων. Ανοίγει τους ορίζοντές του ο δήμαρχος Πολυκάστρου.
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 12:52

Τα γραφεία μας παραμένουν Κιλκίς

Συντάκτης:
Επειδή, μετά τα εγκαίνια της τυπογραφικής μας μονάδας στο Μεταλλικό, πολλοί μας ρωτούν αν και τα γραφεία των εφημερίδων μας μεταφέρθηκαν εκεί, επισημαίνουμε, πως στο Μεταλλικό λειτουργεί μόνο το τυπογραφείο, ο χώρος της παραγωγής δηλαδή, που δεν έχει σχέση με το κοινό.
Τα γραφεία μας, με το δημοσιογραφικό, γραφιστικό και οικονομικό τμήμα, παραμένουν στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, εκεί όπου λειτουργούν εδώ και 16 χρόνια. Εκεί όπου κερνάμε και ζεστό καφέ για τους φίλους αναγνώστες…
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 12:52

Μόνο ανεβαίνει

Συντάκτης:
Ξεπέρασε τα 140 δολάρια το βαρέλι το αργό πετρέλαιο πριν δυο μήνες. Και η τιμή της αμόλυβδης στα πρατήρια είχε ξεφύγει από τα 1,2 ευρώ. Η τιμή του αργού έπεσε κοντά 40 δολάρια στο βαρέλι, αλλά στα πρατήρια δεν λέει να ξεκολλήσει από το 1,1. Κι όχι πως ευθύνονται οι πρατηριούχοι, αλλά σίγουρα οι μόνοι χαμένοι είναι οι οδηγοί - καταναλωτές.