Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 7:03:47 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:41

Ανδραγαθήματα ανοήτων

Συντάκτης:
Χρειάζεται κακοήθεια ιδιάζουσα και απανθρωπιά για να διαπράξεις ασχήμια σαν αυτήν που διέπραξε εκείνος που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας έκκληση για αίμα δήθεν για ένα παιδί που κινδύνευε. Κι όταν έσπευσε αναγνώστης μας να ανταποκριθεί, από το τμήμα αιμοδοσίας του είπαν πως επρόκειτο για φάρσα.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:40

Νωρίτερα τα έργα

Συντάκτης:
Είναι θετικό ότι φέτος ξεκινούν σχετικά έγκαιρα τα έργα αντιπυρικής προστασίας. Την προσεχή Δευτέρα στο δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς θα ληφθούν αποφάσεις για εκτέλεση έργων αντιπυρικής προστασίας με αντιπυρικές ζώνες σε οικισμούς και - ελπίζουμε σε μεταγενέστερο στάδιο - σε καθαρισμό τω περιαστικών αλσυλλίων.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:13

Βοηθήστε τη μικρή Αργυρώ

Συντάκτης:
Η μικρή Αργυρώ που είναι μόλις 4 χρονών πάσχει από  Νευροβλάστομα (μορφή καρκίνου)  και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Χρειάζεται  επειγόντως αίμα ΑΒ Θετικό.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:11

Νοοτροπίες

Συντάκτης:
Αφορμή παίρνουμε από την ανακοίνωση του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων, αλλά η νοοτροπία αυτή είναι γενικευμένη. Να ελέγχονται οι δημοσιογράφοι επειδή σε ανακοινώσεις προστίθενται εισαγωγικά σχόλια,  καταγράφεται το ιστορικό του θέματος που μπορεί να έχει και πλευρές αντιπαραθέσεων κ.ο.κ. Ή να κατηγορείται η εφημερίδα για τον τίτλο που έβαλε
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 06:52

Ο Υπερνομάρχης στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Συντάκτης:
Την Τρίτη μην αμελήσετε να συντονιστείτε στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Από την εκπομπή «Το προφίλ της ημέρας» ο Γιάννης Παπαγεωργοπολυος ακτιβώς στις 10.30 θα έχει καλεσμένο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 06:51

Ικανοποιητική συμμετοχή

Συντάκτης:
Ήταν από τις λίγες συνεδριάσεις που η συμμετοχή των μελών ήταν ικανοποιητική. Στην τελευταία συνεδρίαση της Νο.Δ.Ε. αναφερόμαστε όπου βρέθηκαν 21 άτομα.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 06:50

Βρήκε τον μπελά του

Συντάκτης:
Για την πολιτική του δράση ενημέρωνε τα μέλη της ΝοΔΕ ο πρόεδρος του οργάνου Πρόδρομος  (Μάκης) Πεντζερετζής. Και μεταξύ άλλων είπε ότι συναντήθηκε με καταστηματάρχες για το γνωστό θέμα που προέκυψε.
Τετάρτη, 21 Μαϊος 2008 06:43

Θα αποκτήσει ο ΣΥΝ και νεολαία;

Συντάκτης:
Να λοιπόν που ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στο Κιλκίς επιχειρεί να αποκτήσει και νεολαία! Κι αυτό τη στιγμή που ούτε η Ν.Δ ούτε το ΠΑΣΟΚ έχουν στο νομό νεολαιίστικες οργανώσεις που να λειτουργούν.
Κάλεσμα για συνάντηση απευθύνει στους νέους το Τμήμα Νεολαίας του ΣΥΝ Ν. Κιλκίς, για την Παρασκευή, στις 8.30μ.μ., στα γραφεία του κόμματος.
Τετάρτη, 21 Μαϊος 2008 06:42

Αγάπες που δεν κρύβονται

Συντάκτης:
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιπαρατίθενται σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ο Ντάλλος Ρωμανίδης με τον Μηνά Παπαδόπουλο. Αυτήν την φορά όμως το παρατράβηξαν. Τόσο που ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, καταδικάζοντας την ένταση, προειδοποίησε πως αν επαναληφθούν παρόμοιες επιθέσεις ένθεν κακείθεν, δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.
Τετάρτη, 21 Μαϊος 2008 06:42

Θα είναι παρούσα

Συντάκτης:
Γράφαμε πριν λίγες εβδομάδες πως οσονούπω η Αθανασία Λιάρτση  θα κάνει γνωστές τις αποφάσεις τα για τις επικείμενες πολιτικές της πρωτοβουλίες. Και προδιαθέταμε πως η Αθανασία δεν είναι από τα πρόσωπα που αρέσκονται στην ιδιώτευση. Ιδού τα νέα επεισόδια: Η κ. Λιάρτση πρόσφατα συμμετείχε στη γενική συνέλευση της ΕΝΑΕ, της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας, δηλαδή.