Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 1:27:14 μμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 07:46

Έκκληση

Συντάκτης:
Τηλεφωνούν αναγνώστες μας και επισημαίνουν την ανάγκη να εντείνει τους ελέγχους της η Αστυνομία στον τομέα της καταπολέμησης της ηχορύπανσης. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι όπου πόρτες και παράθυρα τη νύχτα είναι ανοιχτά ο θόρυβος κάνει τη ζωή δύσκολη είτε τα μεσημέρια είτε τις νύχτες.
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 07:45

Νέες τεχνολογίες

Συντάκτης:
Αυτό θα πει εξέλιξη. Για το πληροφοριακό σύστημα εξυπηρέτησης των πολιτών του δήμου Γαλλικού οργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή ο Δήμαρχος Γαλλικού Γ. Θεοδωρίδης.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Καμπάνη με ώρα έναρξης τις 19.30.
Είδατε ο Δραμινός;
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 07:32

Ο τελικός λόγος στην ΤΕΔΚ

Συντάκτης:
Λοιπόν, στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ συνέβησαν ενδιαφέροντα πράγματα και λέχθηκαν ακόμα περισσότερα και ενδιαφέροντα.
Θέλετε ένα παράδειγμα; Ξέρετε ποιο όργανο θα έχει τον τελευταίο και αποφασιστικό λόγο για την νέο χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης; Η ΤΕΔΚ κάθε νομού.
Ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε να σεβαστεί τις εισηγήσεις των ΤΕΔΚ.
Επομένως όσοι σχεδιάζουν το προσωπικό τους μέλλον ας έχουν υπόψη τους κι αυτή την …λεπτομέρεια.
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 07:31

Περί διαφθοράς

Συντάκτης:
Η διαφθορά δεν θα καταπολεμηθεί αν διασωθεί το πολιτικό σκηνικό του δικομματισμού, προέβλεψε ο κ. Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο Κιλκίς την περασμένη Τετάρτη. Είναι άραγε θέμα δικομματισμού; Και τι θα αλλάξει άραγε αν στα δυο κόμματα εξουσίας  προστεθεί και τρίτο; Είναι θέμα καλών ανθρώπων που λείπουν από τα δυο κόμματα και περισσεύουν στο τρίτο;  Ιδού ένα πεδίο προβληματισμού που άξιζε να ανοίξει στη συγκέντρωση με την ευκαιρία της παρουσίας του θαυμάσιου Φώτη Κουβέλη. Αλλά ας όψεται το EYRO και ο ημιτελικός που άρχιζε σε λίγη ώρα.
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 07:11

Ξαναβρέθηκαν

Συντάκτης:
Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λένε. Και ο Γιώργος Φραγγίδης, με καθυστέρηση έστω, συγκάλεσε τους υποψήφιους συμβούλους του, ολόκληρο δηλαδή το ψηφοδέλτιο των νομαρχιακών εκλογών σε μια συνάντηση εργασίας.
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 07:10

Ο τολμών Στάθης

Συντάκτης:
Μπορεί όταν συμμετέχει σε ΠΑΣΟΚικά ακροατήρια να διατυπώνει λίαν επικριτικό λόγο για τα κυβερνητικά πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ο Στάθης Μακρίδης δεν διστάζει να διατυπώνει αιχμηρές ερωτήσεις και στους «συντρόφους» της Αριστεράς.
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 14:29

τους δικηγόρους για το κτηματολόγιο

Συντάκτης:
Εμείς είμαστε οι καταλληλότεροι, οι καθ’ ύλη αρμόδιοι για να βοηθήσουμε τους πολίτες να συμπληρώσουν τις δηλώσεις στο κτηματολόγιο, αναφέρουν οι δικηγόροι με ανακοίνωσή τους.
Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα προχώρησαν σε συνέντευξη τύπου για να εξηγήσουν τη θέση τους και να επιτεθούν στο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ και για την οικονομική επιβάρυνση που επιβάλλει στους πολίτες.

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 14:27

Αλλόκοτα πράγματα

Συντάκτης:
Δέκα πολίτες του Γαλλικού κατήγγειλαν ότι το αρδεύσιμο νερό των γεωτρήσεων είναι ακατάλληλο ακόμα και για άρδευση, προφανέστατα λόγω της δράσης ρυπαντών - γνωστοί είναι σε όσους θέλουν να μάθουν.
Η καταγγελία υποβλήθηκε στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κι ακόμα οι άνθρωποι περιμένουν να μάθουν σε ποιες ενέργειες προέβη το κράτος για να τους προστατεύσει.
Η Νομαρχία Κιλκίς δήλωσε άγνοια (  γιατί άραγε; Δεν γνωρίζουν ανάγνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες;) και οι πολίτες αναρωτιούνται με ποιο τρόπο θα προστατευθούν.
Πάντως τους συνιστούμε να μην πάνε στα δικαστήρια. Διότι όσοι πήγαν διαπίστωσαν αλλόκοτα πράγματα.

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 14:27

Συνεχείς έλεγχοι

Συντάκτης:
Παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την εφαρμογή του νόμου αναφορικά με την απαγόρευση προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών σε ανηλίκους η Εισαγγελέας Κιλκίς. Όταν τη ρωτήσαμε, πριν ένα μήνα σε συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, δήλωσε πως κάθε εβδομάδα ρωτά την Αστυνομία αν ελέγχονται τα καταστήματα και ποια είναι αποτελέσματα.
Ιδού λοιπόν το πλέον πρόσφατο. Στο Πολύκαστρο συνελήφθη ένας καταστηματάρχης την περασμένη Παρασκευή διότι προσέφερε οινόπνευμα σε δυο ανηλίκους
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 14:03

Τα επέστρεψαν

Συντάκτης:
Τα κουκούλωσαν στο …ευαγές ίδρυμα. Τα 3.500 ευρώ «έκαναν φτερά», αλλά μόλις αντιλήφθηκαν το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε, έβαλαν τα χρήματα στο ταμείο.
Πάλι καλά.
* * *
Στο κάτω της γραφής δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για να «ευλογούνται» διάφοροι ευέλπιδες προς ζημία του ίδιου ταμείου.
Εκεί τουλάχιστον υπάρχει η ελπίδα της αντιπαροχής…