Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 9:34:32 πμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 22:43

Για το νέο Μητροπολίτη Κιλκίς

Συντάκτης:

Όσοι αδημονούν για το πρόσωπο του νέου μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου (και Αγίου Αθανασίου, ειρήσθω εν παρόδω) να κάνουν υπομονή. Μάλλον θα περάσουν μήνες για να εκλέξει η Ιερά Σύνοδος τον νέο Ποιμενάρχη μας.
Επί του παρόντος και μέχρι τότε τοποτηρητής Μητροπολίτης είναι ο Γουμενίσσης Δημήτριος.

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 11:34

Ο «κύριος Κουφοντίνας»

Συντάκτης:

Εκμεταλλευόμενος την ευγένεια του εκδότη, να δημοσιεύει σχόλιά μου, θα ήθελα να θέσω στην κρίση όλων των αναγνωστών, και όχι μόνο, την απλοϊκή μου σκέψη πάνω στο θέμα Κουφοντίνας, όχι το βασικό της απεργίας πείνας που κάνει, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης, ούτε στο πλήθος ανερμάτιστων νεαρών που δημιουργούν θλιβερά επεισόδια, αυτά μπορεί ο κάθε ένας να το κρίνει ανάλογα με την προσωπικότητά του.

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 11:23

Φαχουρίδης: Κατάντια για το δήμο

Συντάκτης:

Με πολύ έντονο τρόπο εξέφρασε τη διαφωνία του ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Γιάννης Φαχουρίδης, στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς για το γεγονός πως ο δήμος Κιλκίς παρέδωσε πρόσφατα μάσκες και αναπνευστήρες στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 21:31

Αδιανόητοι βανδαλισμοί

Συντάκτης:

Χρόνια τώρα γράφουμε για τους αδιανόητους βανδαλισμούς που γίνονται σε δημόσια κτήρια, με καταστροφές και γελοία συνθήματα. Κάποιοι ηλίθιοι νέοι καταστρέφουν δημόσιες και δημοτικές περιουσίες, χωρίς να αναλογίζονται πως όλες αυτές τις ζημιές τις πληρώνει τελικά η κοινωνία που και οι ίδιοι μετέχουν, πως ο «λογαριασμός» επιστρέφει στους ίδιους και σε δικούς τους ανθρώπους μέσω της κρατικής και αυτοδιοικητικής φορολογίας.

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 21:16

Νωρίτερα αποσαφηνίστηκε το μείζον

Συντάκτης:

Κάποιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, επί κεφαλής παράταξης, έθιξε στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος το θέμα με το …Βασίλειο της Δανιμαρκίας, όπως ακροθιγώς τέθηκε σε σχόλιο των εφημερίδων μας, οι οποίες έγιναν γενικώς "τοπικός τύπος"!

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 21:44

Απαράδεκτη εικόνα δημοτικού συμβουλίου

Συντάκτης:

Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει εδώ και καιρό το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς και η εικόνα του είναι -το λιγότερο- απαράδεκτη. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οφείλει να βάλει μια τάξη.

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 22:44

Το νού σας εκεί στα Κρούσια...

Συντάκτης:

Προς γνώσιν: Μια εταιρεία από τις Σέρρες ζητάει περίπου τη μισή κορυφογραμμή των Κρουσίων, από τον Άγιο Μάρκο μέχρι το Ελληνικό, για να εγκαταστήσει 75 ανεμογεννήτριες.
Έχει δρόμο ακόμα, αλλά ταυτόχρονα έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες παραχώρησης των εκτάσεων.

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 22:42

Είδαν το φως το αληθινόν

Συντάκτης:

Ανέκρουσαν πρύμναν στα τοπικά συμβούλια Καστανιών, Λεβεντοχωρίου και Μαυρονερίου. Κι εκεί που ήταν όλα θετικά -πλην Πικρολίμνης- ανέβλεψαν το φως το αληθινόν και έλαβαν εγγράφως αρνητική θέση για τα φωτοβολταϊκά σε δημόσιες εκτάσεις, σχεδόν εφαπτόμενες των οικισμών τους.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:43

Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας

Συντάκτης:

Η προειδοποίηση επί του παρόντος θα είναι εσκεμμένα ασαφής. Αφορά σε μεγάλο οργανισμό ο οποίος προικοδοτήθηκε με ένα τεράστιο έργο, ικανό να αλλάξει τη μοίρα του τόπου μας.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:38

Έγιναν σκληροί οι καιροί

Συντάκτης:

Πατριώτης μέγας και αθεράπευτος λάτρης του γενέθλιου χωριού του, του Μελανθίου, ο και αναγνώστης μας Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης διαμένων προσωρινά, επί δεκαετίες δηλαδή, στο Στρατώνι Χαλκιδικής, φροντίζει κάθε χρόνο μια υποχρέωσή μας: Να γράφουμε για την ανάγκη-μηδέποτε ικανοποιηθείσα- της ενίσχυσης της συγκοινωνίας.

Σελίδα 1 από 559