Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 2:16:54 μμ
etpa

Σχόλια

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007 09:48

Σε μεζεδοπωλείο Βενιζέλος, Φλωρίδης

Συντάκτης:
«Το μεσημέρι της Δευτέρας –μετά τις εκλογές- ο κ. Ευ. Βενιζέλος συνέφαγε σε κεντρικό μεζεδοπωλείο –της Αθήνας- με τους κυρίους Α. Λοβέρδο, Γ. Φλωρίδη, Χ. Βερελή και Π. Κουκουλόπουλο.
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007 09:40

Κλείνουν τα σύνορα οι δημόσιοι υπάλληλοι

Συντάκτης:
Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι δημόσιοι υπάλληλοι του νομού, για τη διεκδίκησή τους να ενταχθεί ο νομός μας στο καθεστώς των παραμεθορίων περιοχών.
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007 09:39

Όλοι εναντίον Φλωρίδη

Συντάκτης:
Ετούτο το εκλογικό αποτέλεσμα του Κιλκίς δυο τινά σημαίνει. Ή ο Φλωρίδης είναι τόσο ισχυρός ώστε ακόμα και τον Σκανδαλίδη να υποστήριζε, ο κώος πολιτικός θα έπαιρνε 30% στο Κιλκίς,  ή όλα – δεν έλλειπε και κανείς- τα στελέχη που υποστήριξαν Παπανδρέου το έπραξαν με …προφορικό τρόπο.
Εκτός κι αν έτρεξαν αλλά τόση είναι η δύναμή τους.
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007 09:36

Ανικανοποίητοι και με το 70% στη Σουηδία

Συντάκτης:
Απογοητευμένος(!) ήταν τη βραδιά των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ο… Εθνικοσύμβουλος του κόμματος Μιχάλης Αμοιρίδης. Μόλις συγκεντρώθηκαν τα αποτελέσματα από όλη τη Σουηδία, μας τηλεφώνησε από Στοκχόλμη:
- «Δεν πήγαμε καλά», τα πρώτα του λόγια.
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2007 09:22

Καθηγητική άγνοια

Συντάκτης:
Καθυστερήσαμε, λέει ο Υπουργός Εσωτερικών, να υποβάλλουμε το αίτημά μας  κι έτσι θα ενταχθεί στις παραμεθόριες περιοχές το Κιλκίς, αλλά προσεχώς.Δυο παρατηρήσεις.Ο βουλευτής Σ. Τσιτουρίδης είχε ανακοινώσει προεκλογικά ότι προωθείται το θέμα
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2007 09:20

Δικτυακό ενδιαφέρον για κουκλοθέατρο

Συντάκτης:
Εχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς το τι αναζητούν οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, σε σχέση με τις άλλες ιστοσελίδες του νομού Κιλκίς.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:49

Ύμνος Κακλαμάνη για Γ. Φλωρίδη.

Συντάκτης:
«…Όταν τα έβαλα με τα μεγάλα και γνωστά συμφέροντα, έβαλαν λυτούς και δεμένους να ψάχνουν επί μήνες μήπως και ανακαλύψουν κάτι μεμπτό για εμένα, τη δικαστικό γυναίκα μου και τον ειααγγελέα αδελφό μου. Μάταια όμως…»
Ο Γιώργος Φλωρίδης σε πρόσφατη ομιλία του στο Κιλκίς τα είπε όλα τούτα και τα υπενθυμίζουμε με αφορμή όλον αυτόν τον θόρυβο που σήκωσε η πλευρά του Γ. Παπανδρέου κατηγορώντας όσους διεκδικούν την προεδρία και ειδικά τον Βαγγέλη Βενιζέλο πως προωθούνται από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και άλλες παρόμοιες ανοησίες.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:46

Τα μαζεύουν οι δήμαρχοι

Συντάκτης:
Πολύ εύκολα και βιαστικά φαίνεται να συμφώνησαν οι δήμαρχοι για τη δημιουργία δύο δήμων στο νομό Κιλκίς με το νέο «Καποδίστρια» στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ.
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, άρχισαν οι δήμαρχοι να… μασούν τα λόγια τους και να παίρνουν πίσω ό,τι είπαν ή να δικαιολογούν την πρότασή τους, πολλές φορές με… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε και με θεωρίες για οικονομική αυτοτέλεια και ισχυροποίηση των δήμων.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:45

Ο Παρασκευάς και ο Αλέκος με τον Βενιζέλο.

Συντάκτης:
Αν υπάρχει ένα στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ που σηματοδοτεί τα χρόνια της αθωότητάς του Κινήματος  και του σοσιαλιστικού ήθους με όλα τα γράμματα κεφαλαία, αυτός είναι ο Παρασκευάς Αυγερινός. Η εμβληματική μορφή του ΠΑΣΟΚ, ο εμπνευστής  του επαναστατικού, στις αρχές του “81 Εθνικού Συσδτήματος Υγείας, εν ενί λόγω ο Νέστορας του ΠΑΣΟΚ.
Ο Παρασκευάς λοιπόν συντάχθηκε με τον Βενιζέλο. Όπως δίπλα στο χαρισματικό πολιτικό συντάχθηκε η άλλη  μορφή του Κινήματος, ο Αλέκος Παπαδόπουλος.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:44

Τέσσερις και πιθανότατα πέντε οι δήμοι

Συντάκτης:
Ποιος βάζει στοίχημα πως τελικά οι δήμοι με τον Καποδίστρια 2 δεν θα είναι δυο, αλλά τουλάχιστον τέσσερις με πιθανότερο σενάριο τους πέντε; Ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος; Μα, αυτός του Κιλκίς. Ο οποίος θα έχει τουλάχιστον τον μισό πληθυσμό του νομού.Περισσότερα, …εν ευθέτω χρόνω.