Σχόλια
Σήμερα από το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το «προφίλ της ημέρας» στις 10.30 το πρωί ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος θα μιλήσει με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και πάντων των νομών Παν. Ψωμιάδη Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε τον Ψωμιάδη διότι, πέραν των άλλων, θα αποκτήσετε και μια γεύση για τον επόμενο υπερνομάρχη σας, αν προχωρήσει ο Καποδίστριας 2.
Ανακοινώθηκαν οι περιοχές της χώρας όπου θα εφαρμοστεί το κτηματολόγιο και μεταξύ αυτών και ο δήμος Κιλκίς. Ετοιμαστείτε από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, να δηλώσετε τα ακίνητά σας. Και βεβαίως να …τσοντάρετε αναλόγως.
Χρειάζεται κακοήθεια ιδιάζουσα και απανθρωπιά για να διαπράξεις ασχήμια σαν αυτήν που διέπραξε εκείνος που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας έκκληση για αίμα δήθεν για ένα παιδί που κινδύνευε. Κι όταν έσπευσε αναγνώστης μας να ανταποκριθεί, από το τμήμα αιμοδοσίας του είπαν πως επρόκειτο για φάρσα.
Είναι θετικό ότι φέτος ξεκινούν σχετικά έγκαιρα τα έργα αντιπυρικής προστασίας. Την προσεχή Δευτέρα στο δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς θα ληφθούν αποφάσεις για εκτέλεση έργων αντιπυρικής προστασίας με αντιπυρικές ζώνες σε οικισμούς και - ελπίζουμε σε μεταγενέστερο στάδιο - σε καθαρισμό τω περιαστικών αλσυλλίων.
Η μικρή Αργυρώ που είναι μόλις 4 χρονών πάσχει από Νευροβλάστομα (μορφή καρκίνου) και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Χρειάζεται επειγόντως αίμα ΑΒ Θετικό.
Αφορμή παίρνουμε από την ανακοίνωση του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων, αλλά η νοοτροπία αυτή είναι γενικευμένη. Να ελέγχονται οι δημοσιογράφοι επειδή σε ανακοινώσεις προστίθενται εισαγωγικά σχόλια, καταγράφεται το ιστορικό του θέματος που μπορεί να έχει και πλευρές αντιπαραθέσεων κ.ο.κ. Ή να κατηγορείται η εφημερίδα για τον τίτλο που έβαλε
Την Τρίτη μην αμελήσετε να συντονιστείτε στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Από την εκπομπή «Το προφίλ της ημέρας» ο Γιάννης Παπαγεωργοπολυος ακτιβώς στις 10.30 θα έχει καλεσμένο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Ήταν από τις λίγες συνεδριάσεις που η συμμετοχή των μελών ήταν ικανοποιητική. Στην τελευταία συνεδρίαση της Νο.Δ.Ε. αναφερόμαστε όπου βρέθηκαν 21 άτομα.
Για την πολιτική του δράση ενημέρωνε τα μέλη της ΝοΔΕ ο πρόεδρος του οργάνου Πρόδρομος (Μάκης) Πεντζερετζής. Και μεταξύ άλλων είπε ότι συναντήθηκε με καταστηματάρχες για το γνωστό θέμα που προέκυψε.
Να λοιπόν που ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στο Κιλκίς επιχειρεί να αποκτήσει και νεολαία! Κι αυτό τη στιγμή που ούτε η Ν.Δ ούτε το ΠΑΣΟΚ έχουν στο νομό νεολαιίστικες οργανώσεις που να λειτουργούν.
Κάλεσμα για συνάντηση απευθύνει στους νέους το Τμήμα Νεολαίας του ΣΥΝ Ν. Κιλκίς, για την Παρασκευή, στις 8.30μ.μ., στα γραφεία του κόμματος.
Κάλεσμα για συνάντηση απευθύνει στους νέους το Τμήμα Νεολαίας του ΣΥΝ Ν. Κιλκίς, για την Παρασκευή, στις 8.30μ.μ., στα γραφεία του κόμματος.