Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 6:01:17 πμ
etpa

Σχόλια

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 11:45

Ζάχαρης: Συνεχίζουμε για το δήμο Νεάπολης-Συκεών

Συντάκτης:

Στις 21 Νοεμβρίου, που γιορτάζουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου και την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσίασε το 2018 την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Νεάπολης- Συκεών, ο Ηλίας Ζάχαρης, διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας.

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 20:56

Γιατροί και Νοσοκομεία

Συντάκτης:

Οι βουλευτές Δελής Γιάννης και Στολτίδης Λεωνίδας του ΚΚΕ κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς σχετικά με τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εν μέσω πανδημίας, με την οποία αιτείται την αύξηση του αριθμού των κλινών του Νοσοκομείου, τη δημιουργία μονάδας εντατικής θεραπεία, καθώς και τη γενναία αύξηση του αριθμού του ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 23:12

Να μην είμαστε και μοναχοφάηδες

Συντάκτης:

Αναδείξαμε στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και την ΠΡΩΙΝΗ κατ’ αποκλειστικότητα το θέμα με την χρηματοδότηση δήμων (Σέρρες, Ιωάννινα, κ.ο.κ) για την κατασκευή έργων υποδομής εν είδει αντισταθμιστικών οφελών καθώς στα όρια τους φιλοξενούνται πρόσφυγες σε κρατικές δομές.

Είναι ακατανόητο -το λιγότερο- τοπικό blog να δίνει ακόμη βήμα σε πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής, μιας εγκληματικής οργάνωσης, με τη βούλα και της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 10:57

Τι απέγινε με τις στολές στο νοσοκομείο του Κιλκίς;

Συντάκτης:

Τον περασμένο Ιούνιο όλη η Ελλάδα διάβαζε μέσω εφημερίδων και site πως στο νοσοκομείο Κιλκίς γίνονταν κάτι το τρομερό -γι’ άλλη μια φορά: Εν μέσω κορονοϊού οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να πλένουν τις στολές σπίτι τους, αφού η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει το κόστος της σύμβασης πλύσης ιματισμού.

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 20:44

Το παρ’ ολίγον ιδεολογικό ξεστράτισμα του Πινέλη

Συντάκτης:

Έμαθε που λέτε ο (σύντροφος) Κώστας Πινέλης για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που βγάζει οσονούπω στην αγορά ο πολυεθνικός κολοσσός Pfizer, και ούτε που τον ένοιαξε.

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 20:35

Εξαφανίστηκαν

Συντάκτης:

Θα προσέξατε βέβαια ότι τα αδέσποτα σκυλιά εξαφανίστηκαν από τους δρόμους και τις πλατείες.

Πόσα ενεργά κρούσματα υπάρχουν άραγε σήμερα στο ν. Κιλκίς. Εκατοντάδες είναι τα επιβεβαιωμένα. Και εκατοντάδες -κατ’ ελάχιστη εκτίμηση- και οι ανέλεγκτοι. Ή μάλλον όσοι δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα και επομένως θα περάσουν τον κύκλο του κορονοϊού χωρίς να νοσήσουν, θα ιαθούν αλλά εν των μεταξύ θα σπείρουν τον ιό σε δεκάδες επίσης ανυποψίαστους πολίτες (ή τουλάχιστον σε εκείνους που δεν θα λάβουν μέτρα προστασίας).

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 21:19

Με τον ήλιο οφείλαμε να «παγώσουμε»

Συντάκτης:

Μεσημέρι Κυριακής και το μικρό καλοκαιράκι επιτρέπει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Υπενθυμίζουμε πως η Κυριακή είναι η δεύτερη μέρα της καραντίνας, της απαγόρευσης κυκλοφορίας, άντε του lockdown, κι ας φρενιάσει ο Μπαμπινιώτης.

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 21:06

Απορία αναπάντητη

Συντάκτης:

Μερικές δεκάδες είναι οι προσληφθέντες στο δήμο Κιλκίς ως εποχικοί και είναι τόσοι που κάμποσοι απλώς …περιεργάζονται για να περάσει η ώρα.