Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 5:34:46 πμ
etpa

Σχόλια

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 22:25

Γιατί δεν υπήρξε αντίδραση;

Συντάκτης:

Με ομόφωνη απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς εξαπέλυσε πυρά κατά του διοικητή του ιδρύματος Γιάννη Ανδρίτσου καταλογίζοντάς του αδράνεια στην προώθηση-επίλυση πολλών και σημαντικών προβλημάτων -αιτημάτων του Νοσοκομείου.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 22:21

Χρειάζεται ένας…μπάρμπας ακόμα

Συντάκτης:

Η καταφυγή παντός ετοιμοπόλεμου. Το Ταμείο Ανάκαμψης και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» Όποιος έχει έτοιμες μελέτες επιβραβεύεται. Όπως πρόσφατα ο Κώστας Σιωνίδης με τα δυο έργα του δήμου Παιονίας που εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα με τη βοήθεια του Γιώργου Γεωργαντά.

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 21:01

Παραδίπλα έβρεξε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ

Συντάκτης:

Και τώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός από τις μελέτες (υπαρκτές ή ανύπαρκτες καμιά σημασία δεν έχει, αφού και να υπήρξαν μετρούν ήδη παραπάνω από 10 χρόνια ζωής οπότε…) και τις προμελέτες για αρδευτικά και φράγματα, ας πούμε και μια κουβέντα της προκοπής.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 21:05

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Συντάκτης:

Το γνωστό άσμα αφιερώνεται σε εκείνους που δεν έμαθαν στη ζωή τους να κάνουν ρεπορτάζ, ασκούνται κάθε εβδομάδα σε λιβελλογραφήματα κατά πάντων και απολαμβάνουν εδώ και χρόνια της καθολικής απαξίας και περιφρόνησης.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 22:35

«Χτύπησε κόκκινο» το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας

Συντάκτης:

Η ανάρτηση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ του Σαββάτου για το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του δήμου Κιλκίς, με 25 εκατομμύρια ευρώ, «χτύπησε κόκκινο» στο fb της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, eidisis.gr.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 22:33

Η φασίζουσα συμπεριφορά

Συντάκτης:

Στην προεκλογική περίοδο των διπλών εκλογών του 2012, αρνήθηκα να συμμετάσχω σε ραδιοφωνική συζήτηση, επειδή συμμετείχε εκπρόσωπος της ανοδικά καλπάζουσας «χρυσής αυγής».

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 22:01

Ελαφρώς απροετοίμαστοι

Συντάκτης:

Ήρθε, είδε και απήλθε. Ή κατά το κοινώς λεγόμενο: Μηδέν εις το πηλίκον. Ούτε εμείς γίναμε σοφότεροι, ούτε ο υφυπουργός Σκρέκας ύστερα από την εδώ επίσκεψή του.

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 20:07

Δυστυχώς, ήμασταν μόνοι μας!

Συντάκτης:

Και να αδελφέ μου που γεμίσαμε …αντιφασίστες στον τόπο αυτό. Στο νομό Κιλκίς που η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το 10%, τώρα όλοι δηλώνουν αντιφασίστες.

Τα παράπονα και οι καταγγελίες για Ιερέα της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, που αρνείται τη μάσκα παροτρύνοντας τους πιστούς να μην τη φορούν στον Ι. Ναό που υπηρετεί, έγιναν γνωστά στην Ιερά Μητρόπολη, πριν δημοσιεύσουμε στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και στο eidisis.gr το σχετικό σχόλιο.
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 22:25

Κάποιος να συνετίσει τον ιερέα

Συντάκτης:

Είναι πλέον πολλά τα παράπονα που δεχόμαστε για τη συμπεριφορά ιερέα της πόλης του Κιλκίς, που συμπεριφέρεται ως μέγας αρνητής μάσκας, βγάζοντας πύρινους λόγους κατά της παγκόσμιας συνωμοσίας γύρω από τον κορονοϊό, ζητώντας από τους πιστούς να βγάζουν τις μάσκες στο ναό ΤΟΥ!