Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020, 10:46:04 μμ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 20:52

Πάνε μαζί Σιωνίδης και Αδαμόπουλος

Συντάκτης:

Μετά την ανεξαρτητοποίησή του ο δημοτικός σύμβουλος Παιονίας Γιάννης Αδαμόπουλος κάνει το επόμενο αυτοδιοικητικό του βήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ είναι πλέον δεδομένη η συμπόρευση του πολύπειρου επιχειρηματία και πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, Γιάννη Αδαμόπουλου, με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη και την δημοτική παράταξη «Η Παιονία της Προόδου».

 

 

Πολύς (πράσινος)
κόσμος στις κάλπες
Ικανοποιητική η συμμετοχή των ΠΑΣΟΚων στις εκλογές για ανάδειξη συνέδρων από τις οργανώσεις Κιλκίς και Παιονίας στο επικείμενο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. Κοντά 1000 άτομα προσήλθαν στις δυο κάλπες και πέραν των συνέδρων οι εκλογές αποτέλεσαν για τους πέντε υποψήφιους βουλευτές κι ένα ιδιότυπο γκάλοπ καταμέτρησης της ισχύος τους.
Βοήθησε σε αυτό και η μονοσταυρία.
Μην περιμένετε να σας πούμε ποιοι (υποψήφιοι βουλευτές) βρέθηκαν στον ..αφρό. Και δεν τους ξέρουμε και τα αποτελέσματα αυτού του γκάλοπ κρίνουμε πως είναι ιδιαίτερα επισφαλή.
***
Τιμής ένεκεν ωστόσο θα καταγράψουμε τον πρώτο στη μάχη του σταυρού. Είναι ο εκπαιδευτικός - συνδικαλιστής Γιώργος Πολυχρονιάδης που έλαβε 40 σταυρούς προτίμησης. Με μονοσταυρία. Δεύτερη με 33 σταυρούς μια γυναίκα, η κα Νικολέτα Φραγγίδου.
***
Υπενθυμίζουμε ότι στους 29 συνέδρους της κάλπης του Κιλκίς πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν τουλάχιστον 10 από κάθε φύλο και τρεις νέοι ηλικίας μέχρι 29 ετών.