Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 4:31:52 πμ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 15:17

Παράγει έργο η Κατερίνα

Συντάκτης:

Σκληρό πόστο η Αντιδημαρχία της Καθαριότητας η Κατερίνα Γιαννακούλα – Ζιούτα όμως δούλεψε πάνω στο αντικείμενό της και πέτυχε.

Βελτίωσε την καθαριότητα και ανέβασε τους δείκτες αποδοτικότητας στην ανακύκλωση. Τηρουμένων των αναλογιών η εικόνα της καθαριότητας είναι πολύ καλή στην πόλη και αν έφτανε το προσωπικό τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων θα κάλυπταν με μεγαλύτερη ευχέρεια όλα τα χωριά. Η ανακύκλωση πήρε τα πάνω της! Σε αριθμούς τούτο αποτιμάται σε αύξηση 341% του ανακυκλώσιμου υλικού που συγκεντρώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Με τη συμβολή των εργαζομένων και με δουλειά και μεθοδικότητα η Σαρακατσάνα τα κατάφερε και απέδειξε ότι άμα είναι άξιος ο άλλος όπου και να του δώσεις θέση θα διακριθεί. Η Κατερίνα Γιαννακούλα – Ζιούτα θέτει εαυτόν στην κρίση των πολιτών με το συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη έχοντας δώσει δείγματα νοικοκυροσύνης και πολιτικής ευπρέπειας σε ότι αφορά την αυτοδιοικητική της λειτουργία.
Το Κιλκίς όντως μπορεί να πάει Μπροστά με ανθρώπους όπως η Κατερίνα.

Η Χριστίνα...
Νέα παρουσία πολλά υποσχόμενη. Νέα επιστήμονας. Με συγκροτημένη σκέψη, ποιότητα ιδεών και λόγο μεστό, καθαρό. Με άριστες συστάσεις από τους χώρους όπου δραστηριοποιείται. Αυτή είναι η δικηγόρος Χριστίνα Χαραλαμπίδου. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ και επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη. Σίγουρα από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν.

Έκθεση εικόνων