Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:26:18 πμ
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 20:57

Περί σοσιαλδημοκρατίας, Παραστατίδη, Φραγγίδη και Φλωρίδη

Κατανομή αρμοδιοτήτων στο πάνελ της εκδήλωσης - παρουσίασης του βιβλίου του Στέφανου Παραστατίδη περί σοσιαλδημοκρατίας:
"Εδώ μέσα είμαστε δυο νομικοί, ο Γιώργος Καμίνης και ο συντονιστής Λευτέρης Παπαγιαννάκης, δυο μηχανικοί ο Όθωνας και η Διαμαντοπούλου, ένας γιατρός ο Παραστατίδης – για ό,τι μας χρειαστεί- κι ένας οικονομολόγος …εγώ", είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Κι ο Όθωνας έσπευσε να συμπληρώσει: "Για να μας χρειαστεί"!

 

Μυθικό χιούμορ!

 

Πολιτικός πολιτισμός
Ονομαστική αναφορά, απολύτως τιμητική για τον πολιτικό πολιτισμό μας, έκανε η κ. Άννα Διαμαντοπούλου στην παρουσία του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Στέφανου Παραστατίδη. Και προσέθεσε την επίσης τιμητική παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη, τονίζοντας ότι δεν ανήκει στον πολιτικό χώρο της κεντροαριστεράς, αντιδημάρχων…
Και όντως η παρουσία Φραγγίδη-Κυριακίδη σχολιάστηκε ευμενέστατα από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση της Τετάρτης.

 

Να υπογράψει δήλωση πάραυτα
Άντε πάλι να τρέχουμε σε Πυθίες… Εκεί που τρία χρόνια ο Γιώργος Φλωρίδης ήταν άφαντος -σχεδόν άφαντος- από πολιτικές εκδηλώσεις στο Κιλκίς, ιδού που δεν αφήνει καμιά να …πέσει κάτω. Παρών σε όλες, παρών παντού, ακόμα και στη συγκέντρωση του Στέφ. Παραστατίδη!
Το βλέπουν και αρχίζουν να διαολίζονται κάμποσοι μέχρι τώρα βέβαιοι μέλλοντες θριαμβευτές.
Σου λένε, άντε μια, άντε δυο, πόσες συμπτώσεις να …αντέξουμε;
Κατόπιν αυτών και για την εδραίωση της εσωτερικής γαλήνης επιβάλλεται μια δήλωση Φλωρίδη (αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας πάσα βουλευτική, δημαρχιακή έδρα κ.ο.κ).