espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 11:20:34 πμ
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Πήγε με δώρα ο Γεωργαντάς

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Περικλή Κολότσιο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (χθες) ο βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς. Επίσημη ανακοίνωση δεν εξεδόθη μέχρι την ώρα που γράφουμε το σχόλιο, αλλά αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, ο κ. Γεωργαντάς δεν πήγε χωρίς δώρο στην επίσκεψη. Δώρο και μάλιστα ακριβό.
***
Η Π.Ε. Κιλκίς και ο κ. Κολότσιος έχουν στο σχεδιασμό τους να κατασκευάσουν το δρόμο Μεγάλης Στέρνας – ΠΑΘΕ στο ύψος των Συμμαχικών νεκροταφείων. Πρόκειται για δρόμο (τώρα χωματόδρομο) μήκους 7 χιλιομέτρων που συντομεύει την επικοινωνία της λεκάνης του Χέρσου με το Πολύκαστρο καθώς δεν θα χρειάζεται να κάνουν τον γύρο από τον υφιστάμενο δρόμο μέσω Ποντοηράκλειας ή μέσω Κιλκίς.
Ο κ. Γεωργαντάς λοιπόν πήγε με «δώρο» 500 χιλιάρικα για την κατασκευή του εν λόγω δρόμου. Άλλα τόσα θα δώσει και η Περιφέρεια και αισίως συμπληρώνονται τα μισά. Οπότε από του χρόνου όλο και κάποιος Χριστιανός θα βρεθεί να επισκεφθεί με αντίστοιχα  δώρα την Αντιπεριφέρεια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή.

***
Τώρα αν ρωτάτε που τα βρήκε ο Γεωργαντάς τα 500 χιλιάρικα, ρωτήστε τον. Για να βοηθήσουμε  απλά λέμε πως τόσος …χρυσός μόνο από έναν Χρυσοχοΐδη θα μπορούσε να εξασφαλιστεί.