Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 7:24:09 πμ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 21:34

Προσέξτε κι αυτό...

Συντάκτης:

Επειδή η παρέλαση ονομάτων υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές καλά κρατεί, ας προσέξουν και τούτη τη διάταξη οι μουστερήδες:

"Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι κοινοτήτων άνω των 300 κατοίκων ή πρόεδροι κοινοτήτων έως 300 κατοίκων, δεν πρέπει να είναι κατά τη διάρκεια της θητείας τους οφειλέτες, από οποιαδήποτε αιτία του οικείου δήμου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου του ιδίου δήμου όπου έχουν εκλεγεί, καθώς και των κοινοφελών του επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης (ΔΕΥΑ), εφόσον η συνολική οφειλή τους υπερβαίνει το ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ.
Τα ανωτέρω αιρετά όργανα οφείλουν να εξοφλήσουν την οφειλή τους,116 εφόσον αυτή υπερβαίνει το ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, μέχρι την ημέρα εγκατάστασης των δημοτικών αρχών (δηλαδή, έως την 1η Σεπτεμβρίου 2019). Σε διαφορετική περίπτωση, εκπίπτουν από το αξίωμά τους..."
Το παραπάνω αποτελεί απόσπασμα της εγκυκλίου του ΥΠΕΣ για τις δημοτικές εκλογές.
Και καλού κακού ας το ξαναδιαβάσουν οι υποψήφιοι τοπικοί σωτήρες

Είναι της αντίπερα όχθης
Δεν εκλέχτηκε τελικά στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Γιώργος Φραγγίδης,. Μοναδικός Κιλκισώτης μεταξύ των υποψηφίων στη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη στην Κεντρική Επιτροπή.
Ο Γιώργος; Φραγγίδης έλαβε 115 σταυρούς σε μια ψηφοφορία όπου όποιος είχε την πλειοψηφία στην ΚΕ τα έπαιρνες όλα. Την έχει η κ. Γεννηματά και ουσιαστικά όλοι όσοι περιλαμβάνονταν στην λίστα της εκλέχτηκαν πλην ενός.
Λεπτομέρεια: Στο Πολιτικό Συμβούλιο τα μέλη είναι 21. Και κάθε μέλος της Κ.Ε. που ψήφιζε για το 21μελές Π.Σ. μπορούσε να σταυρώσει μέχρι 21 υποψήφιους. Το σύστημα "πάρτα όλα" δηλαδή για τον αρχηγό.
Ο Γιώργος Φραγγίδης ως γνωστόν υποστήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος. Όπερ έδει δείξαι.

Θετική η Πικρολίμνη
Δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη ούτε μια μέρα ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ξαναπέρασε το περασμένο Σάββατο από τη λαϊκή αγορά του Κιλκίς για να δει και να μιλήσει με τους πολίτες συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. Κυριακή σειρά είχε το Ανθόφυτο, το Νέο Αγιονέρι και το Παλιό Αγιονέρι που είχε και παζάρι. Πολύ καλό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης για το Δημήτρη Κυριακίδη.

 

Με Κυριακίδη η Βόζενμπεργκ
Άριστες εντυπώσεις προκάλεσε η επίσκεψη – αστραπή της ευρωβουλευτή της ΝΔ Ελίζας Βόζενμπεργκ το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Κιλκίς. Με πυκνό πολιτικό λόγο η εκ νέου υποψήφια για το ευρωκοινοβούλιο τόνισε την αξία που προσδίδει το κόμμα της σε ότι αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές. Με την ευκαιρία της επίσκεψης γνώρισε και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και είχαν μια κουβέντα για τις πολιτικές εξελίξεις. Λίγη ώρα αργότερα η Βόζενμπεργκ έπινε χαλαρά καφέ σε γνωστό καφέ της πόλης με τα γαλάζια στελέχη που έδειξαν να απολαμβάνουν την παρέα της.

Έκθεση εικόνων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:« Προς απόδειξη Αξίζει ο Λάζαρος! »