Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 1:25:48 πμ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 17:05

Πρώτος ο Δ. Κυριακίδης

Συντάκτης:

Πρώτος – πρώτος ανέβηκε τα σκαλιά του Πρωτοδικείου Κιλκίς ο Δημήτρης Κυριακίδης στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής

για να καταθέσει τη δήλωση κατάρτισης του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. Ο οποίος αποτελείται από 61 υποψήφιους στον κορμό του ψηφοδελτίου και 16 στην Κοινότητα Κιλκίς.

 

Στις Βρυξέλλες
με Σπυράκη και
Κεφαλογιάννη
Ένα εισιτήριο για Βρυξέλλες εξασφάλισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Μη φανταστείτε τίποτα διακοπές για δουλειά θα πάει ο άνθρωπος και μάλιστα για δουλειά στο Δήμο Κιλκίς. Η πρόσκληση ήρθε έμμεσα από την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη η οποία δήλωσε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ στην πρόσφατη επίσκεψή της στα μέρη μας ότι θα προσκαλέσει στην Κομισιόν τα αυτοδιοικητικά στελέχη που θα εκλεγούν με τα χρώματα της ΝΔ, μέσα στον Οκτώβριο, για να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να φέρουν έργα σε Δήμους. Καλό αυτό! Ήρθε κι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αλλά το καλάθι είχε μόνο πολιτικό λόγο που παραταύτα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των γαλάζιων στελεχών.

 

Ενας Άξιος για τον Δήμο Αξιών
Ένας νέος επιστήμονας, ζητάει για πρώτη φορά την ψήφο των δημοτών του Κιλκίς, υποψήφιος με τον ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ του Παύλου Τονικίδη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ευαισθησίες και ανησυχίες, για τον τόπο που ζεί, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του. Με επιστημονική κατάρτιση και γνώση, με διάθεση και δυναμισμό, αγωνίζεται για μιά τοπική αυτοδιοίκηση, που θα είναι πραγματικά αυτοδιοίκηση.
Ο Κοραής Λαζαρίδης ως επιστήμονας ξέρει ότι οι λεπτομέρει-ες, αυτές που μας διαφεύγουν, είτε τις θεωρούμε άνευ σημασίας, μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Αυτός είναι ο τρόπος που προσεγγίζει τα πράγματα, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, όπως λένε οι ασθενείς, οι φίλοι του, αλλά και όλοι όσοι τον γνωρίζουν καλά.Τονίζουν ότι έτσι θα λειτουργήσει και στον δήμο, < με έμφαση στις λεπτομέρειες, με προσοχή και πολύ δουλειά >.

Έκθεση εικόνων