Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 12:35:56 πμ
etpa
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 22:44

Συλλεκτικό είδος οι τράπεζες στην Παιονία

Συντάκτης:

Μετά το Πολύκαστρο, ήρθε η σειρά της Γουμένισσας. Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του σώματος ότι η δημοτική αρχή ενημερώθηκε πως η ALPHA Tράπεζα σε λίγες ημέρες θα κλείσει το υποκατάστημά της στη Γουμένισσα.


Ο κ. Σιωνίδης εξέφρασε την απαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή και ενημέρωσε πως ετοιμάζει να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκησης της Τράπεζας.
Όχι πως θα τρομοκρατηθεί βέβαια η διοίκηση, αλλά τουλάχιστον για την τιμή των όπλων, ας υπάρχει καταγραμμένη η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας.
Ενός κακού μύρια έπονται. Σαν να μην έφτανε το λουκέτο στην ALPHA, το οποίο προανήγγειλε ο νυν δήμαρχος, ο τέως δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης μάς αποτέλειωσε.
Δεν είναι μόνο η ALPHA, και η Πειραιώς θα κλείσει στη Γουμένισσα, είπε κι όρκο δεν παίρνουμε πως έχει δίκιο.
Αλλά αν έχει, τότε θα απομείνει μόνο η Αξιούπολη με τραπεζικά υποκαταστήματα. Οπότε …
Ε, ρε να ήταν μερικά χρόνια νεότερος ο Γιάννης Πολυχρονίδης. Να βλέπατε εξελίξεις…
Αγάντα φίλε…

 

Ανοίγει όμως η Συνεταιριστική
στο Πολύκαστρο
Πάλι καλά που το κύμα λουκέτων σε υποκαταστήματα της Παιονίας αναχαιτίζεται λίαν προσεχώς, με την εγκατάσταση στο Πολύκαστρο υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας.
Και τότε θα αποδειχθεί στην πράξη η διάθεση των δημοτών της Παιονίας να στηρίξουν μια Τράπεζα που κόντρα στο ρεύμα των καιρών ανοίγεται στις τοπικές κοινωνίες.