Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 2:53:01 μμ
etpa
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 22:59

Συντροφικές αναλογίες

Συντάκτης:

Για να έχουμε και μια σαφή εικόνα των αριθμών και των αναλογιών. Κάπου 150 μέλη - αν όχι περισσότερα- είχε στη δεκαετία του '80 μόνο μια από τις τρεις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς. Η οργάνωση της ενορίας Μεταμόρφωσης.
Και περισσότερους από 100 οι άλλες δυο οργανώσεις της πόλης του Κιλκίς, αυτές των 15 Μαρτύρων και του Αγίου Δημητρίου.


Και συνολικά στο ν. Κιλκίς η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην ακμή της άγγιξε αν δεν ξεπέρασε τα 4.000 μέλη.
Αντιληπτόν το υπονοούμενο; Συντρόφια του Σύριζα, έχετε πολλή δουλειά ακόμα. Τα κεφάλια κάτω και προ πάντων. Μην περάσει στη βάση η εντύπωση πως ο καθένας κάνει την ομάδα του. Διότι τότε θα γραφτούν οι δικοί σας για να μην σας κακοκαρδίσουν κι ύστερα είτε θα αυτονομηθούν είτε θα εξαφανιστούν.
***
Όπως προσοχή χρειάζεται και στα αυτονόητα. Είναι φυσικό και ανθρώπινο να στηρίζεις το γιό σου. Και απολύτως υποκριτικό το αντίθετο. Μην λέμε ονόματα γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε καρδιές.

 

Από τα μισά του 2021 και βλέπουμε
Μπορεί να καθυστέρησε η παραχώρηση του οικοπέδου του Μύλου Σαμαρά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και από το Δήμο Κιλκίς, μπορεί να χρειάστηκαν νέα τρεχάματα για την υπέρβαση κάποιων ..λεπτομερειών με χρέη και υποθήκες, ωστόσο υπάρχει και μια αισιόδοξη πτυχή του θέματος.
Η εταιρεία Κτηριακές Υποδομές α.ε. που θα εκπονήσει τη μελέτη του έργου του Δικαστικού (με υπόγειο γκαράζ ) έχει τη δυνατότητα και θα το πράξει να εκδώσει και την οικοδομική άδεια. Οπότε θα εξοικονομηθεί χρόνος.
Η κατασκευή θα γίνει ύστερα από διαγωνισμό και επομένως με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, οι μπουλντόζες θα πιάσουν δουλειά μετά τα μισά του 2021.