espa pkm

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026, 6:44:13 μμ
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 21:46

Τα παιδία παίζει


Προτείνει το ΠΑΣΟΚ: Να υπογράψουν εν λευκώ όλοι οι βουλευτές μια εξουσιοδότηση για άνοιγμα των λογαριασμών τους στην Ελεβετία για να φανεί αν υπάρχουν βουλευτές που έβγαλαν τα χρήματά τους ή διαθέτουν περιουσία που δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματά τους.
Προτείνει η Ν.Δ: Να γίνει πλήρες πόθεν έσχες όλων όσων διατέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί κ.ο.κ. μεταπολιτευτικά για να αποκατασταθεί το κύρος του πολιτικού κόσμου ή να λογοδοτήσουν όσοι βρεθούν με υπέρμετρο και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Και «σκοτώνονται» με ανακοινώσεις και επιτίθενται ο ένας εναντίον του άλλου ποιος υπέβαλε την πλέον ορθή πρόταση και ποιος εξυπηρετεί σκοπιμότητες και δώστου ο Καρχιμάκης εναντίον του Μιχελάκη και ξανά δώστου ο Μιχελάκης κατά του Καρχιμάκη.
Παιδιά είναι εξάλλου… Σιγά μην έχουν το μυαλό να αποδεχθούν και τις δυο προτάσεις μπας και πιάσουν τα λαμόγια (αν υπάρχουν!)
Τόσο μυαλό που να το διαθέτουν; Γι’ αυτό και ερίζουν και σκοτώνονται και …δουλεύουν τον κόσμο