Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 10:33:53 πμ
etpa
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008 11:05

Τέρμα τα αστεία

Συντάκτης:
Το ζήτά η μειοψηφία σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Το ζήτησαν τόσο ο κ. Συμπιλίδης, όσο και ο κ. Συμπιλίδης. Να οριστεί ειδική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου με θέμα την ανάπτυξη ενόψει του Δ’ Κ.Π.Σ.
Ο κ. Μπαλάσκας μονότονα απέκρουε την πρόταση με το επιχείρημα πως δεν είναι ώρα και εσχάτως κατηγόρησε τον κ. Φραγγίδη ότι δήθεν οργανώθηκε ημερίδα για το Δ’ Κ.Π.Σ. κι εκείνος - ο Γ. Φραγγίδης- απουσίαζε.
Αποκαλύψαμε τότε , πριν δυο τρεις μήνες - πως καμιά ημερίδα για το Δ’ Κ.Π.Σ δεν οργανώθηκε παρά μόνο η παρουσίαση μιας μελέτης για τα αγροτικά θέματα, μελέτη υποτίθεται για τους νομούς της; Κ. Μακεδονίας, ενώ η εκδήλωση οργανώθηκε ερήμην των τοπικών φορέων σε βαθμό που εξοργίστηκε και ο ίδιος ο κ. Μπαλάσκας.

* * *
Κι ενώ αυτά τα γλαφυρά διαδραματίζονται στο Ν.Σ. με το Νομάρχη να ισχυρίζεται αναλήθειες και τη μειοψηφία ανίκανη να τον αντικρούσει, το «ποτήρι ξεχείλισε» και η αδράνεια της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης να αναλάβει την υποχρέωσή της να οργανώσει και να συντονίσει το διάλογο όλων των τοπικών φορέων, έχει προκαλέσει πλέον και την αντίδραση των δυο κυβερνητικών βουλευτών.
Τόσο ο Υφυπουργός Κ. Κιλτιδης, όσο και ο πρώην Υπουργός Σ. Τσιτουρίδης, βουλευτές αμφότεροι της Ν.Δ., με δηλώσεις τους είτε εμμέσως, είτε ευθέως αναφέρθηκαν στο οργανωτικό - συντονιστικό έλλειμμα που προέκυπτε από την μη ανάληψη των ευθυνών της από την νομαρχιακή διοίκηση του κ. Μπαλάσκα.
* * *
Κι επειδή στη ζωή κενά δεν συγχωρούνται - κατά πως συνήθιζε να λέει ο Κ. Τριαρίδης- ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης ανέλαβε να υπενθυμίσει στον κ. Μπαλάσκα τις ευθύνες του.
Διό και απέστειλε επιστολή προς τον κ. Νομάρχη με παραλήπτες και τις παρατάξεις της μειοψηφίας.
Τώρα πια ο κ. Μπαλάσκας δεν μπορεί να περιμένει ούτε εβδομάδα.
Διότι ο Σάββας «τα έχει πάρει τόσο στο κρανίο» με ορισμένους ώστε αν ο κ. Νομάρχης καθυστερήσει ή αρνηθεί δεν αποκλείουμε να οργανώσει συνέντευξη τύπου με τα τοπικά Μ.Μ.Ε και να δηλώσει εξαρχής πως δεν είναι ικανοποιημένος από τη διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Ρωτήστε και τον Παύλο Πασσαλίδη να σας πει.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απαξιώνουν οι δήμοι την ανακύκλωση; Θα έλαμπε τώρα »