Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 3:41:13 μμ
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 22:17

Θα τον γλωσσοφάνε!

Συντάκτης:

Μπορεί ως ανεξάρτητος να επιλέγεται από τον Δήμαρχο ως εντεταλμένος σύμβουλος; Μήπως πρέπει να είναι ενσωματωμένος στην πλειοψηφία; Ήταν μέσες άκρες το νόημα της ερώτησης του δημ. συμβούλου Βασίλη Καραμπίδη και αφορούσε τον ορισμό του κ. Κώστα Παπακώστα ως εντεταλμένου συμβούλου Δοϊράνης.


Μπορεί, το ψάξαμε νομικά. Δεν είναι αναγκαίο να είναι της πλειοψηφίας ο δημ. σύμβουλος απάντησε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης.
Βρε θα τον γλωσσοφάνε τον εντεταλμένο. Κι ακόμα δεν συμπλήρωσε μήνα στο...υπουργείο του.

 

Θα έχουν όση ενημέρωση επιθυμούν
Επειδή κατά καιρούς ακούγονται διάφορα περί δήθεν εν κρυπτώ λειτουργίας της οργάνωσης ΟΜΝΕΣ ο εκπρόσωπος της Απόστολος Τσουκαλάς στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας το ξεκαθάρισε με τον πλέον σαφή τρόπο: Όποιος δημοτικός σύμβουλος, όποτε θελήσει να ενημερωθεί για τη δράση και λειτουργία της ΟΜΝΕΣ και του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων, δεν έχει παρά να επισκεφθεί τα γραφεία της οργάνωσης και στελέχη της θα τον ενημερώσουν λεπτομερώς.
Το είπε, δεσμεύτηκε, κι όσοι είναι δύσπιστοι, ας δοκιμάσουν.

 

Επιτροπή, όχι παίξε γέλασε.
Υπάρχουν επιτροπές και επιτροπές. Μα σαν αυτή καμιά. Και αναφερόμαστε στην επιτροπή όπου το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς εξέλεξε ως εκπροσώπους του, τους δημ. συμβούλους Βασίλη Καραμπίδη και Χρήστο Σαρβανίδη.
Άντε και εις ...ανώτερα.